Őszi AzúrKalandok, a siófoki Hotel Azúrban

bien.hu
Írta: ,
Őszi AzúrKalandok, a siófoki Hotel Azúrban

Apacuka Mini koncert | animációs programok

Mire vár minden gyermek szeptember 1. óta? Természetesen az őszi szünetre. A siófoki Hotel Azúrban pontosan tudják, mi kell ahhoz, hogy a szünidő tartalmasan teljen. (x)

A Balaton egyetlen KidsOasis minősített családbarát szállodájában ősszel is gazdag programkavalkáddal készülnek a szünetre. Apacuka Mini koncert, szivacskilövő élménypálya, színes animációs programok, Azúrka, a szálloda kabalája és animátor csapata garantálja, hogy esténként nem okoz gondot az elalvás.

Az animáció két alappillére a változatos sportprogramok és kézműves foglalkozások, ahol minden korosztály megtalálja azt az elfoglaltságot, amelyben leginkább örömét leli. Népi játékoktól, a kerti kalandokon át, a bábelőadásig minden adott a tartalmas pihenéshez.

Őszi AzúrKalandok, a siófoki Hotel Azúrban

Az 1000 m2-es vízfelületű wellness központban, élmény- és gyermekmedencék, különböző hőmérsékletű finn szaunák, gőzkamra, sókamra, illatkamra, Kneipp-taposó, valamint fitness terem szolgálja a felüdülést, a változatos masszázs kínálat pedig a felnőtteknek nyújt garantált feltöltődést.

Családi szobák és lakosztályok kényelmes, minden igényt kielégítő elhelyezést biztosítanak, a gazdag szobai felszereltségnek köszönhetően nem kell otthon becsomagolni és szállítani az egész gyerekszobát a kényelmes pihenés érdekében.

Őszi AzúrKalandok, a siófoki Hotel Azúrban

Olive Garden Étteremben gyermek-büféasztallal várják a legkisebb vendégeket. Egészséges, friss alapanyagokból készült fogások mellett játszósarok is várja a gyermekeket, hogy az egész család kellemesen tölthesse az étkezési időt. Azúrka asztalánál pedig az animátor csapat vacsoraidejét is szívesen együtt tölti a gyerekekkel.
Az Azúr-Ka-Land játszószoba egész nap nyitva áll a gyermekek előtt, de a hat hektáron elterülő ősfás parkban létrehozott külső játszótér is várja a kicsiket, közvetlenül a Balaton partján. 

Amennyiben szívesen részt venne egy igazi AzúrKalandban, foglalásnál használja a „Bien” kódot a garantált kedvezményért.

 

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?