Nincs időm nyaralni! 5+1 tipp, hogy ne menjen kukába a nyarad

Berényi Nóri
Írta: ,
Nincs időm nyaralni! 5+1 tipp, hogy ne menjen kukába a nyarad

Elég idegesítő szembesülni azzal a ténnyel, hogy gyakorlatilag az egész világ nyaral, kivéve persze téged. Szeretnénk azoknak kedvezni, akik az iroda hűvöséből élvezhetik csak a nyarat és adni néhány tippet arra az esetre, ha esély sincs arra, hogy idén nyáron eljuss nyaralni.

Hidd el, rajtad kívül rengeteg olyan ember él még a világon, aki nem jut el idén nyaralni és csak hozzáállás kérdése, hogy ezt, hogyan éled meg.

Lehet úgy is, hogy minden nap fapofával mész be dolgozni, majd még letargikusabb fejjel haza, vagy dönthetsz úgy, hogy megpróbálod ebből kihozni a legjobbat.

Ez azt jelenti, hogy nem hagyod, hogy a munka kösse le minden idődet és figyelmedet, hanem, még, ha talán az elején megerőltetőnek is tűnik, veszed a fáradságot, hogy tartalmas, örömteli programokat szervezz a szabadidődben.

Csak semmi lazsálás munka után Kép forrása: bloglovin.com

Ha nincs időd nyaralásra, akkor neked a munka utáni időszakot kell megcéloznod azért, hogy mégis úgy érezd, hogy valamelyest kihasználtad ezt a csodálatos évszakot.

Mert valljuk be, nyáron a világ kinyílik, valahogy az emberek is nyitottabbá válnak és ezt kár lenne az otthonodból szemlélned.

Nyilván nem egyszerű magadat rávenni arra, hogy az egész napos hajtás után még összeszedd magad és elmenj szórakozni, de hidd el, hogy a lelked ezt sokkal jobban meghálálja, mint az otthoni punnyadást.

 

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)