Nincs időm nyaralni! 6 tipp, hogy ne menjen kukába a nyarad

Berényi Nóri
Írta: ,

Elég idegesítő szembesülni azzal a ténnyel, hogy gyakorlatilag az egész világ nyaral, kivéve persze téged. Szeretnénk azoknak kedvezni, akik az iroda hűvöséből élvezhetik csak a nyarat és adni néhány tippet arra az esetre, ha esély sincs arra, hogy idén nyáron eljuss nyaralni.

Csak semmi lazsálás munka után Kép forrása: bloglovin.com

Ha nincs időd nyaralásra, akkor neked a munka utáni időszakot kell megcéloznod azért, hogy mégis úgy érezd, hogy valamelyest kihasználtad ezt a csodálatos évszakot.

Mert valljuk be, nyáron a világ kinyílik, valahogy az emberek is nyitottabbá válnak és ezt kár lenne az otthonodból szemlélned.

Nyilván nem egyszerű magadat rávenni arra, hogy az egész napos hajtás után még összeszedd magad és elmenj szórakozni, de hidd el, hogy a lelked ezt sokkal jobban meghálálja, mint az otthoni punnyadást.

 

Fedezd fel a környéked!

Akár kis, akár nagyvárosban élsz, biztos találsz olyan részeket, amiket még nem fedeztél fel az évek alatt.

Állíts össze egy listát a városodban található látnivalókról és a szerint oszd be a hetedet, hogy melyik nap, mit néznél meg szívesen.

Persze tudjuk, hogy ez szigorúan munka utáni tevékenység neked, szóval a legjobb, ha egyből onnan indulsz a napi túrádra.

Közben jöhet egy finom kávé, vacsora és persze, ha találsz társat a barangoláshoz, az még szórakoztatóbb lesz.