5+1 magyar szálláskülönlegesség, amely páratlan élményt kínál

Szabó Erzsébet
Írta: ,
5+1 magyar szálláskülönlegesség, amely páratlan élményt kínál

Kép forrása: templomvolgy.hu

A koronavírus miatt egyelőre nem túl kecsegtetőek a kilátások a külföldi utakat illetően. Még mindig rengeteg a kérdés a határzárakat és a be- valamint a kiutazási feltételeket tekintve. Bár sokan a végsőkig kivárnak, rengetegen vannak, akik már visszamondták foglalásaikat és úgy döntöttek, inkább itthon költik el a nyaralásra félretett pénzüket. Szerencsére hazánkban is páratlan szépségekben gyönyörködhetünk, akár az építészetről, akár a természeti javakról van szó sőt, a kényelmes wellness-ről sem kell lemondania senkinek. Foglalni viszont időszerű, mert a szálláskülönlegességekben villámgyorsan fogynak a helyek.

A Homoki Lodge a Duna és a Tisza által határolt, alacsony fekvésű, homokos medencében terül el az Alföld peremén.

A környéken elszórt tanyavidék keveredik az erdős tájakkal, lápos rétekkel, egyszóval már a terület látványa is kellően pihentető. Az igazi különlegességet azonban mégsem annyira a táj, mint a szálláshely adja.

Immáron nem csak szobát, lakosztályt lehet a területen bérelni, hanem luxusjurtákat is.

A harmincöt négyzetméteres Homoki Yurt Luxury a hagyományos, sátras kempingezés élményét ötvözi a luxussal, valamint a hagyományos, ősmagyar tradíciókkal.

 

Az egykori barlangokból kialakított apartmanok Közép-Európa első barlangszállásai közé tartoznak.

A vendégeknek nyolc kétszemélyes barlang-apartman áll a rendelkezésére, amik egyáltalán nem hasonlítanak a megszokott szállásokra.

A barlangokat riolit tufa kőzetbe vájták, egyszerű, komfortos berendezéssel és teraszokkal rendelkeznek, ahonnan páratlan kilátás tárul a környékre.

A Sirokon található komplexum izgalmas és egyedi üdülési lehetőségeket kínál mindazok számára, aki szeretnék a természetet a lehető legközelebbről, ám legkényelmesebben élvezni.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!