A TOP 5 legszebb magyar strand

Nagy Niki
Írta: ,

Nagyjából mindenki tengerpartra vágyik, de a távolság miatt kevesen utaznak külföldre. Ha te idén nem jutsz el a tengerhez, akkor se csüggedj, hiszen itthon is rengeteg szép és izgalmas strand van, ahol lehűtheted magad. Összegyűjtöttük az öt legtutibbat közülük.

Gyakorlatilag bármelyik strandját említhetnénk a Velencei-tónak, de a legjobb talán mégis a korzó és a Sport Beach, előbbi inkább pihenésre, utóbbi az aktív pihenés szerelmeseinek az igazi.

A Sport Beach ráadásul az első olyan strand az országban, ahol figyelnek a környezettudatosságra is.

A Velencei-tó egyébként van olyan jó, mint a Balaton, akkor is, ha nyugalomra, és akkor is, ha sportolásra vágysz: előbbiről rengeteg strand gondoskodik, utóbbihoz pedig itt a Sport Beach, a wakeboard pálya, vagy a rengeteg vízi sportlehetőség.

Ne csak a főváros közeliek örüljenek: a Tisza-tó melletti Abádszalóki strand a legnagyobb a környéken, és rengeteg sportolási lehetőséget biztosít úgy, mint a velencei Sport Beach.

A vízi sportok mellett jetskizhet is az ember, és rengeteg óriáscsúszda is várja, ha unja a vízparton heverést.

Az Abádszalóki strand a környék legnépszerűbbje, rengeteg turistát vonz, és nemcsak akkor, amikor az Abádszalóki Nyár programsorozat zajlik éppen.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!