Hogyan elégítsd ki az utazási mániád utazás nélkül is?

Stumpf Bea
Írta: ,

Ha épp nem utazol, akkor egy korábbi vagy egy jövőbeli utazáson jár az agyad, folyamatosan tervezgetsz, repülőjegyeket és lehetséges célpontokat böngészel. Imádod a földgömböket, a térképeket és mindent, ami egy kicsit is kapcsolódik az utazáshoz. A génjeidbe van kódolva, így nem is érdemes harcolni ellene, egyszerű a képlet, utazásmániás vagy. Nem kell azonban folyamatosan úton lenned ahhoz, hogy kielégítsd ezt a vágyad. Lássuk hogyan csináld!

Legyen egy bakancslistád Kép forrása: sporteluxe.com

Nem nehéz kitalálni, hogy ha folyamatosan az utazáson jár az eszed, akkor a bakancslistádon utazási célpontok és lehetséges jövőbeli utazások szerepelnek. Ha most éppen valamilyen oknál fogva nem tudsz utazni, akkor írj egy listát, inspirálódj, forgasd a földgömböd, kérdezd ki az ismerőseidet és írd fel, ami megtetszik.

Egyelőre ne foglalkozz semmilyen korláttal, pénzzel, idővel vagy bármi egyébbel, ezek egyelőre csak a listára kerülnek fel, a többivel elég később foglalkoznod.

Ha kifogytál az ötletekből, csekkold ezt az oldalt, hiszen itt nem csak szuper utazási desztinációkat, de praktikus tippeket, felsorolásokat, pénztárcabarát utazási ajánlatokat és remek tippeket is kaphatsz.

 

Iratkozz fel a legjobb ajánlatokra Kép forrása: thechrisellefactor.com

Nem mondom, hogy ez egy pénztárcabarát megoldás, de mindenképp praktikus. És segít a legjobb utazások megtervezésében.

Ha feliratkozol néhány repülőjegy portálra, hírlevélre és repülőjegyfigyelőre, akkor biztosan nem fog amiatt fájni a fejed, hogy valahova drágábban utazol, mint amennyiért szerettél volna.

Az persze igaz, hogy így megvan a veszélye annak, hogy minden alkalommal, amikor meglátsz egy kihagyhatatlan ajánlatot, nehéz lesz visszafognod magad, de az biztos, hogy az elsők között leszel, aki a legjobb akciókról értesül.

Van egy hely, ahová már régen el akarsz jutni? Állítsd be a repülőjegyfigyelőt! Ha pedig csak úgy általánosan keresgélsz, akkor böngészd a legjobb ajánlatokat és a hírleveleket, hátha olyan helyre is eljutsz, amire eddig nem is gondoltál.