Ezt ajánljuk, ha extrém kikapcsolódásra vágysz

Szendrey Adrienn
Írta: ,
Ezt ajánljuk, ha extrém kikapcsolódásra vágysz

Ismerős az az érzés, amikor a család minden tagja máshol és máshogyan kapcsolódna ki, emiatt pedig nincs ötleted, hogy hova menjetek a hétvégén? Ha olyan helyet keresel, ahol egyszerre nyílik lehetőséged passzív időtöltésre, de a gyerekek számára is számos aktív program kínálkozik, érdemes ellátogatnod a Miskolctapolcán található Avalon Parkba. A Bükk szívében fekvő családi szórakoztató- és élménypark minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást jelent.

Játszópark kicsiknek és nagyoknak

A 2500 négyzetméteren megépített, hamisítatlan maya hangulatú birodalom különböző ügyességi, mászó- és ugráló elemekkel, csúszdákkal várja a kicsiket a legkorszerűbb biztonsági megoldások mellett, az évszakoknak megfelelően pedig rendezvények széles választékát kínálja minden korosztály számára.

Ne fájjon a fejed akkor sem, ha pároddal más programot választanátok, a játszóparkban gyermekmegőrző is igénybe vehető, ahol képzett animátorok gondoskodnak arról, hogy az apróbbaknak is örömteli időtöltésben legyen részük.

Elektromos gokart

A reneszánszát élő technikai sportnak egyre többen hódolnak szabadidejükben.

Ha szenvedélyes gokart rajongó vagy, vagy most próbálnád ki először a kisméretű versenyautózást, nem hagyhatod ki Magyarország legmodernebb elektromos gokart pályáját!

Száguldj a fák között barátaiddal, és tegyétek próbára magatokat test-test elleni küzdelemben az időmérő háziversenyeken.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!