Ajánlatunk: romantikus nyaralás, wellness módra

Ajánlatunk: romantikus nyaralás, wellness módra

Vegyetek egy napfürdőt, adjatok hozzá selymes termálvizet bőven, majd fejeljétek meg egy kényeztető kezeléssel. Folytassátok kettesben egy meghitt vacsorával, amit megfűszereztek egy-egy bódító nyári koktéllal. Koronázzátok meg mindezt 25 % kedvezménnyel és máris összeállt a romantikus wellness nyaralás receptje! (x)

Ha a nyaralás alatt önfeledten szeretnétek pihenni, érdemes azokat a szállodákat választani, ahol a családias hangulatnak, otthonos kényelemnek, a személyzet kedves segítőkészségének köszönhetően már az első pillanattól otthon érzitek magatokat. Ahol kéznél van a fürdőköpeny, a fürdőlepedő, ahol egy fedél alatt megtalálható minden szolgáltatás, csak pár lépés a medence és roskadásig terített büféasztal mentesít a mindennapi főzés-mosogatástól.

A Danubiusnál már régóta ismerik a titkos receptet, amitől a nyaralás feledhetetlenné válik! A saját termálvízre épülő gyógy-wellness hotelekben minden hozzávaló adott és a tálalás módját több mint négy évtizedes tapasztalattal fejlesztették tökélyre.

Lebegő tavirózsák közt

Vannak pillanatok, amelyeket nem szeretnénk elengedni - amikor szemünket behunyva azt kívánjuk, bárcsak sosem érnének véget! Ilyen pillanatok bőven teremnek Hévíz kincsnél is többet érő tavánál.
A Hévízi-tó különleges képződmény, hiszen más melegvizes tavakkal ellentétben, tőzegmederben alakult ki. Az odalátogatót páratlan természeti látvány fogadja: csábítóan gőzölgő, tündérrózsáktól pompázó vízfelület. A gyógyító, radon tartalmú bársonyos víz mellett a speciális ionösszetételű, idegnyugtató légkör hatásait is élvezhetitek a fürdőzés során. Nem csoda, ha legendák övezik e varázserejű tavat!  Úgy tartják, hogy a Tófürdő bejáratát őrző kerubok dallal búcsúznak attól, akit hévízi tartózkodása alatt nem ért különleges élmény, vagy szerelmi affér.  Nos, eddig még senki nem hallotta őket énekelni…

Európa legnagyobb természetes termál tavának szomszédságában, varázslatos mikroklímában, léleknyugtató zöld környezetben épült a Danubius Health Spa Resort Hévíz. A gyógy-wellness részlegen gyógymasszázsok, iszappakolások, luxus színvonalú arckezelések, wellness masszázsok, aromafürdők vehetők igénybe. A vízivilágban gyógy-, úszó- és termálmedencék, jacuzzi, élményfürdő vár víz alatti zenével és esténként fényjátékkal. Májustól szeptemberig a kerti termálmedence is megnyit a napozóterasszal együtt. A szaunázás rajongóit a hagyományos finn szauna és gőzfürdő mellett többféle szauna szeánsz, kerti rönkszauna és kíméletes bioszauna is csalogatja. A sóbarlang terápia, yumeiho masszázs, biorezonancia terápia vagy a regeneráló és immunstimuláló pásztázó lézerkezelés csupán néhány a szép számban kínált különleges kezelés közül.

Felejthetetlen Sárvári napok

Ha olyan helyszínre vágytok, amely egyszerre nyújtja a békés, gyönyörű természeti környezet és a kulturális kikapcsolódás lehetőségét, akkor Sárvárra kell utazni. A város, mint egy ékszerdoboz rejti magában a szebbnél szebb helyszíneket: a Nádasdy-vár nem csak kiállításaival, de koncertjeivel is kitűnő programokat kínál. A Csónakázó-tó és a Kiránduló erdő egy kis kimozdulásra csábít, míg a város szívében fekvő Arborétumban tett romantikus séták hűs perceket hoznak a nyári hőségben.

Az Arborétum szomszédságában fekszik a Danubius Health Spa Resort Sárvár, ahol slow módra, ráérősen pihenhettek. A föld mélyén rejtőző termálvíz, az átriumok tetején beszűrődő fény, a tágas terek, az épület alatt csordogáló Gyöngyös patak és szálloda barátságos, meghitt hangulata különleges harmóniát varázsol a pihenőnapokba. A selymes tapintású termálvíz szinte teljesen szagtalan és kristálytiszta. A benne való fürdőzés nemcsak feszültség- és stresszoldó, hanem izomlazító, fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatású is. Elősegíti a szervezet regenerálódását, energiával tölt fel. A sárvári gyógyvíz nagyon jó hatást tesz a bőrre, fiatalítja és selymes-puhává varázsolja. Fogadjátok be nyitott szemmel és szívvel a benyomásokat! A sárvári Danubius szállodában a kiváló konyha, a kedves kiszolgálás és a gyógyító termálvíz egyesült, hogy a tökéletes kikapcsolódás, élményét nyújtsa egy meghitt hangulatú, romantikus nyaralás során.

Tervezd meg már most romantikus nyaralásodat és foglalj előre akár 25% kedvezménnyel a www.danubiushotels.hu weboldalon!

 

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv