4+1 kirándulóhely Magyarországon, ami tavasszal a legszebb

Kerekes Vivien
Írta: ,
4+1 kirándulóhely Magyarországon, ami tavasszal a legszebb

Lassan, de biztosan itt vannak a napsütéses hétvégék, ilyenkor pedig senki sem szeret a négy fal között üldögélni. Ha te is kedvet kaptál a kiránduláshoz, de fogalmad sincs, hova érdemes kiruccanni, van egy szuper hírünk: az alábbi helyszínek ugyanis épp tavasszal a legszebbek!

Tihany az év minden napján szuper kirándulóhely lehet, hiszen a Balaton télen-nyáron elképesztő látványt nyújt. Ha viszont te sem szívesen kirándulsz a 40 fokos hőségben, vagy éppen kesztyűbe és sálba burkolózva, akkor tavasszal a legjobb ötlet ide látogatni!

Ilyenkor szerencsére még nincs hatalmas tömeg, de a fagyizók és éttermek már várják a látogatókat.

Arról nem is beszélve, hogy a levendula illat teljesen átjárja a környéket, így mindenképpen érdemes ellátogatnod ide a tavaszi hónapok alatt.

Nagykörű cseresznyevirágzás Kép forrása: it.paperblog.com

Gondoltad volna, hogy Szolnoktól nem messze létezik egy kis falu, ahová belépve egy időre tényleg Japánban érezheted magad?

Pedig így van – Nagykörűben található ugyanis Magyarország gyönyörű cseresznyéskertje, ahol a tavasznak köszönhetően a fák hamarosan virágba borulnak.

Ennek örömére pedig április 16-án izgalmas rendezvényekkel várják a látogatókat, akik szívesen végigsétálnának a mesebeli helyszínen.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv