Ezt vidd magaddal, ha vendégségbe mész az ünnepek alatt - Tuti a sikered!

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A stresszmentes ünnepek miatt nálunk nem szokás ajándékot venni a felnőtteknek karácsonykor, de természetesen mi is mindig viszünk magunkkal valami kis apróságot, ha vendégségbe megyünk. A legtöbben ilyenkor a jól bevált meglepetésekhez nyúlnak: tény és való, a csokival, valamint az alkohollal a legtöbb helyen nem lehet melléfogni. Ha azonban szeretnél idén egy kicsit tartalmasabb és izgalmasabb ajándékot vinni magaddal a szeretteidnek, akkor lesd meg az alábbi ötleteket!

Ha nem akarsz egy üveg borral, vagy pezsgővel beállítani, de szeretnél ezen a nyomvonalon maradni a meglepetéseddel, akkor igazán széles paletta nyílik meg előtted az ajándékokat illetően.

A legkülönlegesebb és legegyedibb poharak közül válogathatsz a boltokban, amiket megkoronázhatsz egyedi poháralátétekkel, jégvödörrel, de sokan örülnének egy saját shakernek, vagy egy komplett koktélkészítő szettnek.

Ezeket az ajándékokat akár egyből fel is avathatjátok, ami remek lehetőséget kínál a hangulat oldására, a beszélgetés megindítására még azokkal a rokonokkal is, akikkel évente csak egyszer találkoztok.

A vendégségbe bátran vihetsz édességet is, nem kell feltétlenül lemondani a nassolásról, csak tegyél egy kicsit több fantáziát, személyességet a meglepetésedbe.

Sokkal jobban látszik a törődés, az odafigyelés egy tálnyi házi süteményen, mint egy adag bolti bonbonon, amit bármelyik hiperben megvehetsz.

Utóbbiból készíthetsz házi változatot, vagy összeállíthatsz egy adag csokis-aszalt gyümölcsöcs rágcsát, amit aztán betehetsz egy egyedi tányérba, vagy egy szép szalaggal átkötött dobozba.

 

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!