A tökéletes ajándék Neki: top férfi parfümök, amiket mindketten imádni fogtok

Zabolai Margit
Írta: ,

Egy kis női furfanggal két legyet üthetsz egy csapásra: nem csak olyan meglepetést adhatsz a párodnak, amit biztosan imádni fog, és minden nap örömmel használ, de olyat, amivel magadnak is örömet szerzel. Elvégre mi lehet kellemesebb érzés, mint a szerelmed illatát érezni? (x)

Önbizalom egy mozdulatra

A legtöbb férfi igényes a megjelenésére, szereti, ha jó benyomást kelt, de nem biztos, hogy ezért órákat is szeretne a tükör előtt tölteni. A tökéletes ajándék férfiaknak olyasmi, aminek nem csak a megajándékozás pillanatában örülnek, hanem a mindennapokban is csempész egy kis luxust az életükbe – és persze az se hátrány, ha ezt te magad is élvezni tudod.

Egy finom, karakteres parfüm egyetlen pillanat alatt kölcsönöz eleganciát és sármot a férfinak egész napra, amitől ő magabiztosabbnak érzi magát, te pedig még élvezetesebbnek találod majd a közelségét.

Miközben átölel, a kedvenc férfiillatodat érezheted, sőt szerelmed illatát még a távozása után is érezni fogod a ruháján vagy a párnán, amitől még jobban várni fogod az esti viszontlátást. Így az ajándékodat végső soron mindketten élvezni fogjátok. Mutatjuk, nekünk mik a kedvenceink!

Amouage Beach Hut

Az Amouage parfümöket rendkívüli egyediség és teljesen sajátos elegancia jellemzi. Maga az Omán királyi család tagja, Őfelsége Sayyid Hamad bin Al Hamoud Busaid volt az, aki úgy döntött, hogy újra életre kelti az arab illatok hírnevét, ezért 1983-ban lefektette a márka alapjait, amely ma a keleti világ sokszínűségét és titokzatosságát tükrözi.

A Beach Hut a modern úriemberek illata, fej jegyei a galbanum, menta, narancsfa virág, a parfüm szíve borostyán, moha, vetiverfű, alapja pedig mirha, pacsuli, száraz fa. A fás, aromás illat egész napra ideális viselet, erőt, eleganciát, ugyanakkor egy csipetnyi rejtélyességet is von a viselője köré.

Armani Acqua di Giò Pour Homme

Az erős férfiak erős illata. Nem egy félénk aroma, azoknak való, akik nem ijednek meg a figyelemtől, jelen vannak és határozott, irányító személyiségek. A jázmin, rózsa, rozmaring aromájával kombinált bergamott és mandarin ragyogó eszenciája az indonéz pacsuli meleg férfias tónusával keveredik – kihívás a férfiak számára.

Egy finom, egyben üdítő Acqua di Gio Pour Homme illat, ami a férfiasság megélését ünnepli. Az aromás, citrusos illatra rögtön felfigyel, aki megérzi, és még sokáig nem is fogja elfelejteni.

Guerlain L'Homme Idéal

A Guerlain L'Homme Idéal L'Homme Idéal parfüm egy olyan nem mindennapi, tökéletes modern illat, amely egy összetéveszthetetlen karizmát kölcsönöz viselőjének, és támogatja céljai megvalósításában. A parfüm fej jegyei a bergamott, fűszer, kakukkfű, levendula, mandula, rozmaring, az illat szíve bolgár rózsa, cseresznye, tömjén, vanília, alapja pedig bőr, szantálfa, és tonkabab.

A fás, orientális illat a modern férfi védjegye lehet, ideális viselet minden napra, de tökéletes különleges alkalmakra is, egyszerűen nem lehet mellélőni vele, minden pillanatban önbizalmat kölcsönöz.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv