8 telitalálat karácsonyi ajándék a könyvek szerelmeseinek

Marcali Nóra
Írta: ,

Közeleg a karácsony, így már biztosan te is elkezdtél gondolkodni azon, hogy mit vegyél a szeretteidnek, barátaidnak vagy a távolabbi családtagoknak. A legjobb ajándékok egyike még mindig a könyv, de ha úgy gondolod, hogy idén inkább újítanál és valamilyen más különlegességgel lepnéd meg könyvmoly ismerőseidet, akkor a következő összeállításban biztosan találsz majd néhány érdekességet, amivel örömet szerezhetsz.

Az igazi könyvmolyok nehezen válnak meg a kedvenceiktől olvasás után, gyűjtögetik őket és szeretik, ha körülveszik őket a történetek, amelyeket igazán szeretnek.

Egy igazi könyvrajongó pedig egy idő után általában úgy jár, mint Rory Gilmore a Szívek szállodájában: még az ágya alatt is hegyekben állnak a könyvek.

Vegyél néhány szuper, menő könyvespolcot, amelyek jól illenek az illető lakásába, ezzel egészen biztosan boldoggá teszed majd.

Ha igazán értékes ajándékot szeretnél adni, akkor érdemes körbenéznek az antikvár piacon, hiszen itt akár első kiadásokhoz is hozzájuthatsz, de persze ehhez valószínűleg jó mélyen kell majd a zsebedbe nyúlnod, az viszont garantált, hogy nagy örömet szerzel vele.

Fókuszban

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra

Tündököljön otthonod is a legjobb formájában!