A legszuperebb személyre szabható karácsonyi ajándékok, nőknek

Zabolai Margit
Írta: ,
A legszuperebb személyre szabható karácsonyi ajándékok, nőknek

Kép forrása: depositphotos

A legfontosabb, hogy szívből jöjjön – akkor mindenki örül az ajándékának. De ha még azt is látja rajta, hogy időt és energiát szántál rá, hogy egy kicsit személyesebbé, a megajándékozotthoz illővé tedd, akkor tényleg igazi örömöt csempészhetsz a karácsonyfa alá. (x)

Ajándékutalvány, ami valóban egyedi

Egy ajándékutalvány mindig jó választás, hiszen sokkal-sokkal elegánsabb, mint a pénz, mégis a megajándékozott azt tud venni belőle, amit igazán szeretne, vagy amire valóban szüksége van. Különösen igaz ez, ha olyan helyre szóló utalványt vásárolsz, mint amilyen a dm, ahol a háztartási felszerelésektől az egészséges életmód alapélelmiszerein át a babaholmikon keresztül a kozmetikumokig tényleg mindent megtalálni.

Ami viszont tényleg egyedivé teszi ezt az ajándékot, az az, hogy a dm ajándékkártyát te magad színezheted ki! Így olyan kártyát adhatsz át, ami tényleg illik a megajándékozotthoz, ráadásul látni fogja, hogy időt, energiát szántál rá, nem csak leemeltél egy darab kartont a polcról.

A színezhető ajándékutalványban így a kézműves ajándékok személyessége és kedvessége egyesül az utalványok praktikumával.

A legszuperebb személyre szabható karácsonyi ajándékok, nőknek

Fényképes naptár

Legyen szó a konyha falán függő családi naptárról, vagy a munkahelyi íróasztalon álló határidőnaplóról, egy naptár minden nőnek jól jön, hiszen így egy helyen láthatja az összes olyan dolgot, amit egyébként fejben kell tartania – és lássuk be, a legtöbb nőnek, mivel egyszerre nagyon sok fronton kell helyt állnia, bőven akad ilyen dologból.

A praktikus ajándékot könnyen személyesebbé teheted, ha egyedi fényképpel készítteted – meg is rendelheted erre szakosodott boltokban, de akár interneten található sablonok segítségével magad is megszerkesztheted és kinyomtathatod. Ez az ajándék már csak azért is szuper, mert biztos, hogy a megajándékozott egész évben hasznát fogja venni, és nem csak karácsonykor, de még a jövő nyáron is örömet okoz majd neki!

A legszuperebb személyre szabható karácsonyi ajándékok, nőknek

Képek: 1, 2, 3

Gravírozott sminktükör

Talán nincs is olyan nő, aki kislányként ne álmodott volna egy elegáns kagylóvá összepattintható sminktükörről, amit egy finom mozdulattal szétnyitva könnyedén ellenőrizheti a megjelenését. Egy ilyen finom ajándékkal biztos, hogy felnőttként is nagy örömet szerzel, hátha még a tükör tartójára valamilyen egyedi üzenetet is gravíroztatsz. Ez lehet egy üzenet, egy név, egyetlen, számotokra különleges dátum vagy egy szó, ami sokat jelent. Az egyébként is kedves és minden bizonnyal majd nagy becsben tartott ajándék így még különlegesebbé válik majd.

A legszuperebb személyre szabható karácsonyi ajándékok, nőknek

Képek: 1, 2

Különleges hógömb

A különböző ajándéktárgyak árusítóinál ma már akár egyedi hógömböt is rendelhetsz, de egy mutatós, jól záródó és fejre állított befőttesüvegből és egy vízhatlan papírra nyomtatott fényképből, vagy a befőttesüveg tetejébe ragasztott apró tárgyakból akár te magad is készíthetsz egyedi hógömböt. Az üvegbe tehetsz csillámport, kókuszreszeléket hópehelynek, kis figurákat – akár LEGO vagy más játék alakokat – vagy bármi olyasmit, aminek személyes üzenete van a megajándékozott számára.

Folyadékként töltsd fel az üveget félig vízzel, majd adj hozzá két evőkanál glicerint, és próbáld ki, hogy hogyan szállnak a „hópelyheid”. Ha még túl hígnak találod a folyadékot, akkor tekerd le az üveg tetejét, és adj még glicerint az elegyhez. Engedd el a fantáziádat, készíts tematikus hógömböt, vagy akár rejts el egy apró ajándékot – például egy vízhatlan papírba csomagolt ékszert! – az egyedi hógömbödbe.

A legszuperebb személyre szabható karácsonyi ajándékok, nőknek

Képek: 1, 2, 3

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!