5 poénos ajándék ötlet a pasidnak Mikulásra

Írta: ,

Idén hagyd el csokit, és helyette készíts valami sokkal egyedibb és személyre szólóbb ajándékot a pasidnak. Valami olyat, amiből kiderül, hogy mennyire szereted őt. Tudjuk, hogy nem egyszerű az ünnepi készülődés, főleg, ha mellette még dolgozol is, de próbálj meg időt szakítani rá, mert a pasid sokkal jobban értékel majd egy általad készített ajándékot. Most adunk pár ötletet, amiből inspirálódhatsz!

Kuponok Kép forrása: eslamoda.com

Nem a plázákban beváltható kuponokra gondolunk, hanem olyanokra, melyeket otthon, veled tud majd felhasználni. Engedd el a fantáziádat, mert bármiről készíthetsz neki kupont. Te ismered a legjobban, így te tudod, hogy minek örülne igazán.

Vidd el moziba, menjetek ki a koripályára, utána pedig egyetek egy finom vacsorát valahol a belvárosban. Persze ezt három részre elosztva úgy, hogy minden napra tartogass valami meglepetést. Ne hagyd ki a szex kupont sem, ami tuti, hogy a pasid kedvence lesz, szóval gyárts belőle jó párat. :)

Ezzel az apró gesztussal Mikulástól karácsonyig biztos, hogy izgalmasan telnek majd a napjaitok, megfeledkezve a hétköznapok forgatagáról.

Üvegbe zárva Kép forrása: bloglovin.com

Vedd elő a kedvenc közös képeteket és egy formásabb befőttes üveget, amibe méretre is passzol a kép. Helyezd bele finoman a képet az üveg peremére.

Ez már önmagában is egy mutatós ajándék, de akkor lesz igazán ünnepi meglepetés, ha a képet pár égő is megvilágítja.

Tedd bele az üvegbe az égősort, így majd tökéletesen megvilágítja a képeteket. A befőttesüveget kívülről díszítsd masnival, szalaggal, vagy bármivel, ami ünnepi hangulatot kölcsönöz neki.