10 imádnivaló Mikulás ajándék kicsiknek, saját kezűleg

Zabolai Margit
Írta: ,
10 imádnivaló Mikulás ajándék kicsiknek, saját kezűleg

A legszebb ajándék az, amit saját magad készítettél, és ehhez még nem is kell különösebben ügyes kezű szuperanyunak lenned. Ezek között az apróságok között találsz vérbeli kreatívoknak való kihívásokat, és olyan kedves apróságokat is, amelyeket percek alatt elkészíthetsz, mégis személyes ajándékot adhatsz vele a gyerekeknek.

Ezt a puha tartót akár egyszerűen meg is kötheted, de például egy régi pulóverből vagy kimaradt textíliákból is összeöltheted, a Mikulás szemét, orrát és szakállát pedig ragasztópisztollyal is rögzítheted.

A zsák hátsó részét ne varrd teljesen össze, hogy maradjon rajta egy zseb, amibe meleg vizes palackot tehetsz, így a kicsik akár egy hasfájós napon is ölelgethetik új kis barátjukat.

Az édességnél persze nincs olyan, aminek egy torkos kisgyerek jobban örülne, de ezt is készítheted akár saját kezűleg, vagy a bolti cukorkát is rejtheted egyedi csomagolásba: ezt a befőttesüveget például karácsonyi mintás dekorszalaggal és „manósipkával” tették egyedibbé, amit kimaradt karácsonyi díszekből, hungarocellből és kartonpapírból is elkészíthetsz.

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!