A kollégáid imádni fogják, ha a következő ajándékokkal leped meg őket karácsonyra

Irimiás Alíz
Írta: ,

Van kedvenc bögrém, és bízom benne, hogy mások is kedvencükként őrzik még egyik-másik bögréjüket, amelyiket tőlem kapták. Ma azonban már nem ajándékoznék senkinek újabb bögrét, még ha mégoly kedves és ötletes felirattal látták is el készítői. Nem mondom, hogy mindig egyszerű a dolga annak, aki a kollégáit szeretné meglepni némi aprósággal karácsonykor. Érdemes azonban egy kicsit szétnézni, és átgondolni, hogy mivel kedveskedhetnénk azoknak, akikkel a munkaidőnk javát töltjük.

Nem kell bankot rabolnunk, hogy kifejezzük néha bajtársi szeretetünket irántuk. Mókás, mégis személyes, a lényeg, hogy ha az alábbi lehetőségek közül választasz, remélhetőleg felvidul majd az ajándék láttán!

Macskatulajoknak és cicarajongóknak szinte kötelező ajándék a cica formájú/mintázatú post-it. Mivel mindig sok darabos szettben rendelhetők, sokáig fel fogják vidítani a „gazdikat”.

Nincs olyan munkahely, ahol valamelyik kolléga ne rajongana emberfeletti módon a napsütés és a tengerpart iránt.

Ilyenkor, borongós, hideg, hótaposós, nagykabátos télben különösen szívmelengető ajándék lehet egy mini homokos tengerpartot az asztalára varázsolni.

Napernyő, napágy, homokozókészlet és néhány kagyló – nemcsak vicces, de szívélyes ajándék is.

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!