A legszuperebb karácsonyi ajándékok iskolás gyerekeknek, amiknek a szülő is örül

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A karácsonyi ajándékok a legtöbb szülő számára némi fejtörőt okoznak, sokszor évről évre nehezebb előrukkolni a meglepetésekkel. Az alábbiakban olyan ajándékötleteket találsz, amik nem csak a csemetéket teszik boldogabbá: még neked is hasznot hajtanak.

1. Mesélő nyuszi

Természetesen semmi sem ér fel azzal, amikor te mesélsz a gyermekednek, de néha jól jön egy kis segítség, amit úton-útfélen bevethettek. De messze nem csak kicsiknek jó választás ez a mesélő nyuszi! Az Alio Honey Bunny tökéletes ajándék, ha a nyelvtanulás a cél, ugyanis ingyenes mesékkel, dalokkal töltötték fel – az angol mellett kínaiul.

A gyerekek így szinte játszva, egy kedves figura közreműködésével tanulhatják a nyelveket. Ha pedig véletlenül kívülről tudnátok már az összes történetet, kihasználhatjátok, hogy a nyuszira saját előadást is feltölthettek. Ennek megfelelően az általad elmondott mesét, vagy akár a gyermeked elénekelt versét is számos alkalommal visszajátszhatjátok, így kiszűrve az esetleges nyelvi, kiejtési hibákat.

Az csak hab a tortán, hogy az egyébként éjjeli lámpaként is működő nyuszi különféle extrákkal bővíthető: ilyen a távirányító, az LCD kijelző, a vezeték nélküli Bluetooth hangszóró, de természetesen a belső memória is növelhető. Az újabb nyuszik már okostelefonról vezérelhetőek, így könnyen befolyásolni tudod, mi kerül fel rá, és mi kerül le róla.

A legszuperebb karácsonyi ajándékok iskolás gyerekeknek, amiknek a szülő is örül

2. MyKi okosóra

Az okosórák csupán néhány éve lettek elérhetőek a piacon, de már a gyerekeknek sem kell nélkülözniük őket. A MyKi okosóra segítségével hívásokkal, szöveges és hangüzenetekkel is kommunikálhattok egymással, de beépített SOS gomb és ami különösen fontos, helymeghatározó funkció is található ebben a hasznos kis kütyüben. Ez az okosóra egyszerre biztosítja a függetlenség érzetét a csemeték számára, de számodra is megnyugtató lehet, hogy tényleg bárhol és bármikor tudtok kommunikálni egymással, ha a szükség úgy hozza.

Szintén óvja és védi a gyermekedet a biztonságos zóna funkció: megszokott útvonalakat tudsz az órába táplálni, és ha ezekről letér, vagy a programtól (pl. tanóra) eltér a csemete, már kapod is az értesítést. Ez nagyon jól jöhet akkor, ha pl. először jön haza egyedül az iskolából, vagy előbb jön el a szakkörről. A MyKi okosórát két korosztálynak fejlesztették ki: gyerekeknek és tinédzsereknek. Utóbbiaknak olyan funkciókat is beépítettek a készülékbe, mint az oktató játékok, más órákkal való kommunikáció lehetősége, vagy éppen a videóhívás, célok (pl. megtett távolság) teljesítése.

A legszuperebb karácsonyi ajándékok iskolás gyerekeknek, amiknek a szülő is örül

3. Gyerektablet

Ha az okos kütyükről beszélünk, nem mehetünk el szó nélkül a tabletek mellett sem. Sok szülő félve adja ezeket a készülékeket a gyermekek kezébe, és ugyanez igaz a telefonokra is. Onnantól kezdve, hogy ilyen okos eszközt kap a csemete, megnyílik előtte a világ jó és rossz oldala egyaránt. Vagy mégsem? A szűrőprogramok a te oldaladon állnak, de informatikai ismeret nélkül is nyugodtan hátradőlhetsz, ha a Fire Kids tabletet választod.

Ez a tablet azon túl, hogy kifejezetten gyerekbiztos anyagból készült, beépített szűrőkkel rendelkezik. Nem kell ellenőrizgetned a rajta futó alkalmazásokat sem, ugyanis 10 000 gyerekbarát programot telepítettek rá: meséket, játékokat, könyveket és persze appokat. Szintén a te nyugalmadat és kényelmedet segíti elő, hogy olyan kontroll funkciók vannak a készüléken, amiknek köszönhetően használati limiteket vezethetsz be, néhány dollárért pedig tovább bővítheted az egyébként is széles játék-palettát.A legszuperebb karácsonyi ajándékok iskolás gyerekeknek, amiknek a szülő is örülKépek forrása: alilo-europe.comt3.com

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!