Karácsonyi ajándék ötletek férfiaknak - személyiségük szerint

Írta: ,

Szinte hihetetlen, de ismét elérkezett az a bizonyos időszak, mikor már az emberek többsége el kezd gondolkozni azon, mivel is lephetné meg szeretteit Karácsonyra. Sőt, nem ritka, hogy novemberben már be is szerzik a kiszemelt ajándékok többségét. Szerencsére hazánkban is kezd egyre népszerűbbé válni a Fekete Péntek jelenség, így hihetetlen kedvezményekkel kaparinthatunk meg bizonyos dolgokat. Ahhoz azonban, hogy a legjobb időben csapjunk le a legjobb ajánlatokra, érdemes már jó előre listát készíteni a beszerezni kívánt termékekről, és azok lelőhelyeikről. Azért, hogy megkönnyítsük számotokra ezt a procedúrát, összegyűjtöttünk pár tippet, mivel is lephetnétek meg a férfi szeretteiteket!

A barkács királyoknak Kép forrása: tipsaholic.com

Szerencsére azoknak a férfiaknak, akik ebbe a kategóriába esnek, viszonylag könnyű örömet szerezni, hiszen nincs is szükség másra, mint elmenni az Ikeába, megvenni álmaink íróasztalát, és otthon összeszereltetni vele.

Viccet félretéve, legyen szó alapanyagról, barkács magazinról, makettről, szerszámról vagy valami vicces barkáccsal kapcsolatos tárgyról, szinte mindnek kivétel nélkül örülni fog az illető!

Persze, ha a tuti befutóra pályázunk, akkor érdemes tanácsot kérni egy szakértőtől, és valami komolyabb szerszámgépbe befektetni!

A stílus őrülteknek Kép forrása: notonthehighstreet.com

Valljuk be, egyre több férfi van, aki legalább annyira tud lelkesedni egy kasmír pulóverért, vagy a legújabb arcápolási csomagokért, mint mi nők. Ezzel semmi gond nincs, hiszen ők miért ne adhatnának a külsőségekre?

Szerencsére egyre több márka kínálatában találhatunk kifejezetten férfi bőrápolási csomagokat, illetve, ha ismerjük az illető úriember méreteit és stílusát, akkor ruhadarabokkal is meglephetjük.

Ha azonban nem vagyunk teljes mértékben biztosak az ismereteinkben, válasszunk inkább ajándékutalványt a kedvenc üzletéből, azzal biztosan nem lőhetünk bakot!