Karácsonyi ajándék ötletek férfiaknak - személyiségük szerint

Írta: ,

Szinte hihetetlen, de ismét elérkezett az a bizonyos időszak, mikor már az emberek többsége el kezd gondolkozni azon, mivel is lephetné meg szeretteit Karácsonyra. Sőt, nem ritka, hogy novemberben már be is szerzik a kiszemelt ajándékok többségét. Szerencsére hazánkban is kezd egyre népszerűbbé válni a Fekete Péntek jelenség, így hihetetlen kedvezményekkel kaparinthatunk meg bizonyos dolgokat. Ahhoz azonban, hogy a legjobb időben csapjunk le a legjobb ajánlatokra, érdemes már jó előre listát készíteni a beszerezni kívánt termékekről, és azok lelőhelyeikről. Azért, hogy megkönnyítsük számotokra ezt a procedúrát, összegyűjtöttünk pár tippet, mivel is lephetnétek meg a férfi szeretteiteket!

A barkács királyoknak Kép forrása: tipsaholic.com

1/5 A barkács királyoknak

Szerencsére azoknak a férfiaknak, akik ebbe a kategóriába esnek, viszonylag könnyű örömet szerezni, hiszen nincs is szükség másra, mint elmenni az Ikeába, megvenni álmaink íróasztalát, és otthon összeszereltetni vele.

Viccet félretéve, legyen szó alapanyagról, barkács magazinról, makettről, szerszámról vagy valami vicces barkáccsal kapcsolatos tárgyról, szinte mindnek kivétel nélkül örülni fog az illető!

Persze, ha a tuti befutóra pályázunk, akkor érdemes tanácsot kérni egy szakértőtől, és valami komolyabb szerszámgépbe befektetni!

A stílus őrülteknek Kép forrása: notonthehighstreet.com

2/5 A stílus őrülteknek

Valljuk be, egyre több férfi van, aki legalább annyira tud lelkesedni egy kasmír pulóverért, vagy a legújabb arcápolási csomagokért, mint mi nők. Ezzel semmi gond nincs, hiszen ők miért ne adhatnának a külsőségekre?

Szerencsére egyre több márka kínálatában találhatunk kifejezetten férfi bőrápolási csomagokat, illetve, ha ismerjük az illető úriember méreteit és stílusát, akkor ruhadarabokkal is meglephetjük.

Ha azonban nem vagyunk teljes mértékben biztosak az ismereteinkben, válasszunk inkább ajándékutalványt a kedvenc üzletéből, azzal biztosan nem lőhetünk bakot!

A kalandvágyóknak Kép forrása: buffalojackson.com

3/5 A kalandvágyóknak

A legtöbb férfi áhítja a kalandokat, és ha egy túlélő kalandtúrában nem is lehet részük, azért egy-egy kirándulás, camping-ezés alkalmával szeretik megízlelni a vadon szavát.

Számukra a legideálisabb meglepetéseket a túrafelszerelés boltban, esetleg hobbi üzletekben találhatjuk meg, legyen szó kulacsról, svájci bicskáról, hálózsákról vagy egy praktikus polár pulóverről.

Ha pedig igazán egyedülálló és feledhetetlen meglepetésben szeretnénk részesíteni, megajándékozhatjuk egy élménnyel is, mint egy crafting, túrázás itthon vagy külföldön, falmászás, hegymászás, búvárkodás, ejtőernyőzés és társaik.

Természetesen ezekhez nem árt tisztában lenni azzal, hogy a kalandok mely típusát részesíti inkább előnyben, hiszen könnyen megeshet, hogy egy erdei túrában bármikor benne lenne, de a magasságot már nem kedveli.

A móka királyoknak Kép forrása: gifts.com

4/5 A móka királyoknak

Bizony, ők azok, akik itt élnek köztünk, és semmit se vesznek komolyan. Mindenből viccet csinálnak, és folyton mókáznak.

Legalábbis a mi szemünkbe ilyenek, pedig a legtöbbjük tud komoly lenni, mikor szükséges. Véleményünk szerint az ilyen típusú férfit szeretni kell és elfogadni olyannak, amilyen!

Ezt pedig úgy fejezhetjük ki feléjük a legjobban, ha valami mókás, vicces ajándékkal lepjük meg, legyen szó ruhaneműről, használati tárgyról vagy élményről!

Az elmúlt évben újra nagy népszerűségnek örvendenek a különböző társasjátékok is, ha esetleg szeretnénk mi is beszállni mellé a mókázásba!

A konzervatívabbaknak Kép forrása: i.pinimg.com

5/5 A konzervatívabbaknak

Szerencsére mindig vannak olyan aduászok, amikkel nem lehet melle lőni, és amiknek a konzervatívabb férfiak is örülni tudnak!

Ilyen például a karóra, a parfüm, a könyv, az elegáns határidőnapló és társaik. Ezeknél azonban nagyon fontos tisztában lenni az adott úr ízlésével!

Ha esetleg nem közvetlen közeli az ismertség, és szeretnénk biztosra menni, lepjük meg ajándékkártyával valamely könyvesbolt vagy ruházati márka kínálatából, esetleg egy kuponnal, amit élmények vásárlásakor érvényesíthet, mint egy kényeztető wellness hétvége.