Karácsonyi ajándék ötletek családtagoknak – Ezeket tedd a fa alá!

Boros Mariann
Írta: ,

A párodnak vagy a legjobb barátnődnek biztosan könnyen találsz ajándékot karácsonyra, na de mi a helyzet a családtagokkal? Ha az utóbbi években már ellőtted a könyv-pulcsi-parfüm bűvös háromszögét, ideje valami igazán izgalmas, kreatív meglepetést csempészned a fa alá a családtagok részére.

A te anyukád is azok közé az édesanyák közé tartozik, akik a karácsonyi kívánságaikat firtatva azt válaszolják, hogy nem kérnek semmilyen ajándékot, a lényeg, hogy együtt legyen a család?

Ha így van, egyrészt érdemes tiszteletben tartani az óhaját – elvégre tényleg ez lenne az ünnep lényege. Másfelől pedig drága tárgyi ajándékok helyett lepd meg valami olyan figyelmességgel, aminek biztosan tudod, hogy örülne, ugyanakkor ő maga nem valószínű, hogy költene rá. Lehet ez egy kozmetikai- vagy masszázsutalvány, érdemes szétnézned a kuponos oldalak kínálatában. Attól függően, hogy mennyi pénzt szánsz a meglepetésre, kereshetsz valamilyen hétvégi kirándulós vagy wellness-programot is, melyet akár együtt is eltölthettek – az anya-lánya program biztosan emlékezetes meglepetés lesz neki.

Apukádnak Kép forrása: core77.com

Az élmény ajándéknak minden bizonnyal az apukák is örülnek, így akár közös meglepetés gyanánt ajándékozhatsz valamilyen utazást a szüleidnek, de a színház- vagy mozibérlet is remek ötlet, ha apukád vevő az ilyesmire.

Ha inkább a praktikumot részesíti előnyben, és szeret a ház körül tenni-venni, keress neki valami menő barkácskészletet – ennek kiválasztásánál kérd egy hozzáértő férfi ismerősöd segítségét.

Ha sokat dolgozik és stresszes életet él, lepd meg egy felnőtteknek szóló, stresszoldó színezővel, melyet bármikor elővehet színezgetni, ha egy kicsit megállna kiszellőztetni a fejét.