Hogyan lepd meg a kollégáidat karácsonyra? Tuti-siker ajándék ötletek

Fodor Veronika
Írta: ,

Sok cégben már elterjedt a karácsonyi húzás hagyománya, amikor mindenki egy valakit ajándékoz meg a kollégái közül, és hogy kit húztál, azt az ajándékozásig titokban kell tartani. Ha a közvetlen kollégád neve volt a céduládon, akkor könnyebb helyzetben vagy, de ha olyan valakit, akit nem ismersz annyira jól, akkor bizony törni kell egy kicsit fejed, hogy mivel lepd őt meg. Íme néhány ötlet!

Titkos angyal Kép forrása: theinspiredroom.net

Ha nem ismered őt annyira, akkor figyeld meg a következő napokban, hogy mit iszik, mit eszik, mit tart az asztalán, mikor végez a munkájával.

Az ajándékozás előtti egy hétben pedig titokban lepd meg őt pár aprósággal, például készíts egy csésze kávét az asztalára, mielőtt megérkezik, és hagyj ott egy kedves üzenetet, amiben utalsz arra, hogy ez már a karácsonyi ajándékozás jegyében történik.

Egy üveg finomság Kép forrása: evermine.com

Az édességnek bárkiről is legyen szó, nem könnyű ellenállni, ezért ez lehet egy aduász.

Süthetsz is, és azt becsomagolhatod díszdobozba, de nagyon trendi és kedves ajándék egy befőttes üvegben előre elkészíteni rétegezve a sütemény hozzávalóit, és rácímkézni a receptjét.

A tejet és tojást biztosan utólag kell hozzáadnia, de remek ajándék lehet bárkinek, még fiúknak is, hiszen könnyen elkészíthető.

Tekerd körbe szalaggal és írj hozzá egy karácsonyi üdvözlőt, hogy még személyesebb legyen.