Fedezd fel elsők között ezt a tuti ajándékötletet!

Szendrey Adrienn
Írta: ,

Közeledik a karácsony, indul az ajándékokon való gondolkodás! Tegye fel a kezét, aki nem gondolt még arra, hogy valakinek, akit nagyon szeret, egyszerűen nem tudja kitalálni, mire vágyna legjobban? És hogy a legegyszerűbb lenne pénzt adni és vegye meg magának pontosan azt és olyat, aminek örül. De az oly kevéssé romantikus!

Erre a dilemmára kínál megoldást egy innovatív, vadonatúj ajándékkártya márka, az AJI. Nézzük csak, mit tud?

Színes, vidám megjelenés

Az AJI kártyák olyan, szabadon választható összeggel feltölthető ajándékkártyák, melyeket számos üzletben le lehet vásárolni. Egyszóval, olyan mintha pénzt adnánk, de sokkal elegánsabb módon. Az AJI kártyák ugyanis színesek, szépek, vidámak. Többféle design közül lehet választani, kifejezetten karácsonyra például 11 féle szín és minta közül, és kiegészítőként vannak még hozzájuk tartozó tokok is. Sokkal kedvesebb és szebb, mint egy borítékba csúsztatott bankjegy!

Ezek a plasztikkártyák ugyanolyan elven működnek, mint bármelyik nagyobb márka ajándékkártyái (Libri, Zara, stb.), egy nagy és lényeges különbséggel, hogy nem csak egy márka üzleteiben lehet őket beváltani, hanem számos különböző elfogadó partnernél. Így nem csak a választás jogát, de a lehetőségek végtelen tárházát adhatod ajándékba egyetlen AJI kártya segítségével.

Praktikus

Az örömszerzés garantált, hiszen a megajándékozott szabadon dönthet, hogy mit- ékszert, parfümöt, színházjegyet, műszaki cikket, kondi bérletet, stb.– szeretne venni, de arról is, hogy a rengeteg elfogadóhely közül ki(k)nél szeretné beváltani azt, úgyhogy biztos megtalálja a kedvenc márkáit köztük.

A kártyák tetszés szerinti összeggel tölthetők fel 5.000 Ft-tól, így neked nincs más dolgod, mint eldönteni, hogy milyen összeget szánsz az ajándékra és kiválasztani azt a kártya dizájnt, amelyik a legjobban tetszik neked, illetve legjobban illik ahhoz, akinek adod.

Az ajándékkártyákat beszerezni is pofon egyszerű! Megrendelheted online pár kattintással az AJI webshop-ból, vagy személyesen az AJI központi irodájában a Margit híd budai hídfőjénél.

A megajándékozott egy éven keresztül, akár több helyen, több részletben is felhasználhatja az egyenlegét. Így az év folyamán többször is hálával gondolhat rád, nem csak a karácsonyfa alatt!

Korszerű

Arra is van lehetőség, hogy e-kártyát kérj, ha a megajándékozott messze lakik tőled, vagy 5 percen belül szükséged van egy ajándékra. Ezeket a virtuális ajándékkártyákat azonnal továbbíthatod te magad, vagy választásod szerint az AJI elküldi az általad kívánt időpontban a megajándékozott e-mail címére. A személyes üzenetet Te adhatod meg hozzá. Így válhat egy „pénz” ajándék kedves, személyes gesztussá!

Ha többet meg szeretnél tudni kattints IDE bővebb információkért.