Ezt add karácsonyra a férfi családtagjaidnak! 5 DIY ajándék ötlet

Serestyén Sára
Írta: ,

A férfi családtagokat általában szeretjük letudni valami egyszerűvel – hiszen a legtöbb férfit nem mindig hozza lázba az ajándékozás körüli hajcihő. Mi most összegyűjtöttünk neked pár olyan egyedi ajándékot, ami garantáltan mosolyt csal a pasik arcára, és te is könnyűszerrel elkészítheted őket a szeretteidnek!

Szakáll balzsam Kép forrása: diyinpdx.com

A hosszú szakáll most éli virágkorát, de ha a pasidnak nincs, akkor is tuti, hogy akad a rokonok között egy bozontos szakállú nagybácsi vagy nagypapa, aki biztosan örül a természetes alapanyagokból készült ápolószereknek.

Hozzávalók: 7 g méhviasz, 25 g shea vaj, 7 g kókuszzsír, 9 g jojoba olaj vagy olíva olaj, 8 g mandula olaj, illatosításhoz pár csepp szantálfa, teafa vagy borsmenta olaj.

A méhviaszt, a shea vajat és a kókuszzsírt olvaszd meg vízgőz fölött, majd tedd hozzá a jojoba és a mandula olajat, végül pedig pár csepp illóolajat. Töltsd kis tégelybe, rakj rá valami találó címkét és egy szalagot.

Elkészítés után hűvös és száraz helyen kell tárolni – de ha adsz hozzá pár csepp E-vitamint, akkor az tartósítja egy időre.

Falra akasztható sörnyitó Kép forrása: behr.com

Melyik férfi ne szeretné a sört? Na jó, talán akad, aki nem, de ez az ajándék nem nekik készül!

Ha a te párod nagy sörös, és néha-néha a barátait is áthívja meccset nézni, akkor ez egy igazán menő ajándék lehet a számára.

Nem kell hozzá más, mint egy méretre vágott deszka, festék – ha valami feliratot szeretnél a deszkára –, fapác, egy befőttesüveg, illetve egy falra szerelhető fém sörnyitó, amit például a Bigyó shopban is beszerezhetsz.

Először a fát kell majd lekezelned és utána szerelheted rá a többi alkatrészt is. Az üveget legegyszerűbben egy fém csőrögzítővel fogod tudni a fához rögzíteni.