Ezek lesznek idén a legnépszerűbb karácsonyi ajándékok

Zabolai Margit
Írta: ,

Némelyiknek az áráért egy használt autót is lehet venni, mégis biztosak vagyunk benne, hogy nem csak nagyon sokak kívánságlistáján szerepel majd, de sok fa alá be is kerülnek ezek az ajándékok. Bár szerintünk a karácsony nem az ajándékról, és főleg nem a drága ajándékról szól, azért kíváncsiak voltunk, a netes fórumok kívánságlistáin mi viszi idén a prímet. Ezeket kérik a legtöbben a Jézuskától.

Kütyümánia – iPhone X

„Egy eszköz, ami annyira intelligens, hogy egy érintésre, egy szóra, sőt egyetlen pillantásra is reagál” – ezt írja az Apple a legújabb készülékéről, amit a megérkezett jövőként mutattak be.

Bár – ahogyan az minden frissen megérkező Apple-termékkel lenni szokott – az iPhone X ára is olyan mértékben borzolta a kedélyeket, hogy szinte internetes vicc tárgyává vált, mégis biztosak vagyunk benne, hogy akár közvetlenül az Apple shopból, vagy valamelyik mobilszogáltató csomagjával, kedvezményesebben megvásárolva, de ezek a telefonok idén is nagyon sok karácsonyfa alatt ott lesznek, és még ennél is többek kívánságlistájára kerülnek fel.

Az Apple weboldala szerint egyébként az 5,8 hüvelykes iPhone X induló ára 379. 990 Ft.

Olvasóknak – Bödőcs Tibor: Addig se iszik

Új, de legalább annyira vicces oldaláról mutatkozik meg az ország kedvenc stand uposa, Bödőcs Tibor, akinek frissen megjelent könyve valószínűleg sok olvasó ajándéka lesz idén karácsonykor.

Cserna-Szabó András így írt a könyvről:

„Bödőcs írásaiban a páratlan irodalmi műveltség találkozik az igazi humorral Karinthy boncasztalán.

Apját kérdezték, mit szól, hogy fia már ír is. "Addig se iszik" - válaszolta a bölcs öreg, és igaza volt: Tibor írás közben sose iszik. (Hmm... ) Mert ilyen az irodalom: nevel, tanít, szórakoztat - és amíg írunk vagy olvasunk, addig se iszunk. Tisztelet a kivételnek.”

Azok persze, akik csak a kocsmatörténetek miatt jártak eddig a humorista előadásaira, vagy nézték őt a YouTube-on, most vakarhatják majd kicsit a fejüket – ennek a könyvnek a megértéséhez azért, éppen úgy, mint ahogyan a megírásához is, elég komoly irodalmi műveltség kell, de ha esetleg valaki nem járatos még a Bödőcs által a boncasztalra fektetett klasszikusok műveiben, ez jó motiváció lehet az ő olvasásukra is.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba