Ezek a legkreatívabb ajándékok, ha pasinak vásárolsz

Dienes Petra
Írta: ,

Mel Gibson óta tudjuk, hogy mi kell a nőnek – de mi kell a férfinak? Legyen szó a szerelmedről vagy az apukádról, szülinapról vagy karácsonyról, mi most összeszedtük azokat az ajándékokat, amikkel tuti nem lősz mellé, ha egy pasinak vásárolsz!

Nincs olyan férfi a világon, aki ne szeretné a sört, igaz?

Ráadásul prémium minőségű alkoholos italokat egyébként is divat ajándékozni, így ha te is ennél a választásnál maradsz, most csavarj egyet a dolgon, és a szokásos bor/whiskey helyett ajándékozz különleges söröket!

Online shopokban könnyen találhatsz nagyon izgalmas összeállításokat, amik magukban, vagy kiegészítő ajándéknak is szuperek.

Kávéválogatás Kép forrása: dreamingindiy.com

Még mindig maradhatsz az italoknál, főleg, ha nem alkoholban gondolkozol. Egy menő kávéválogatással ugyanis biztos célba találsz, hiszen ki az, aki ne szeretné reggel a finom feketét?! Ma már számos minőségi kávéboltot találhatsz a városban, de online is könnyen beszerezhetsz mindent.

Mi azt tanácsoljuk, hogy ne csak kávévariációkkal lepd meg a pasid vagy az apukád, hanem ha teheted, vásárolj olyan szettet, amiben van speciális kávéfőző vagy tejhabosító.

Nem kell megijedni, mert ezekhez már elérhető áron is hozzá lehet jutni. Az ilyen kávé után pedig garantáltan nem fog senkinek sem hiányozni a régi instant változat!