DIY karácsonyi ajándékok a barátodnak

Bodnár Alexa
Írta: ,
DIY karácsonyi ajándékok a barátodnak

Ha idén nem vásárolni szeretnéd az ajándékokat, hanem magad készítenéd el őket, szuper ötleteket tudunk adni neked. Mutatunk is pár ajándékot, amit könnyedén elkészíthetsz otthon a barátodnak, és ehhez csupán egy kis kézügyességre lesz szükséged. Válogass közülük kedvedre!

Fotódoboz Kép forrása: styletic.com

Ha van a telefonodon vagy a gépeden egy csomó jobbnál jobb közös képetek, akkor ne csak digitálisan tárold ezeket, hanem nyomtasd ki.

Ezután már csak egy szép dobozra lesz szükséged és némi színes papírra, hogy elkészíthesd ezt e harmónikaszerű fényképalbumot.

Annyi fotót tehetsz bele, amennyi elfér a dobozban, ha szeretnéd mindkét oldalra rakhatsz képeket, de a fotók hátoldalát akár kommentelheted is egy-két sorral.

Csináld magad sakk készlet Kép forrása: blog.beau-coup.com

Ha a barátod odáig van a sakkért, akkor meglepheted egy egészen különleges készlettel, amit te magad készítesz el neki. Maga a sakktábla lehet festett, csinálhatod kartonból, de akár varrhatod is filcanyagból.

A figurák lehetnek kavicsokra vagy fadarabokra festve, de ha ennél különlegesebbet csinálnál, akkor ajánljuk neked a dinoszauruszos verziót, ami egy hangyányit geek fiúknak szuper ajándék.

Ha a dinók nem működnének szerinted nála, akkor csinálhatod anyákból és csavarokból is a bábukat.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!