Bien decemberi kedvencek - A legjobb élmények és ajándékok

Szendrey Adrienn
Írta: ,

Utaztunk, ettünk, öltözködtünk, szépültünk az elmúlt napokban azért, hogy megoszthassuk most veletek tapasztalatainkat, és önző módon még élveztük is! Összegyűjtöttük a hónap kedvenceit, hátha téged is inspirálnak majd.

Kedvenc pihenőhely: Gotthard Therme Hotel & Conference****

Hazánk mediterrán kis oázisában igazi felüdülés volt kipihenni az év végi hajtást. Élményfürdő, pálmafák, szauna, pezsgőfürdő és megannyi kényeztetés várt ránk a négycsillagos termálhotelben. A második nap bakancsot ragadtunk és sétát tettünk egy közeli őrségi erdőben, ahol a lelkünk is felfrissült a dértől ragyogó hófehér tájban. Elhatároztuk, hogy nyáron is visszatérünk megtekinteni a Rába völgyét és túrázni a lankás Rábavidéken.

A Gotthard Therme Hotel & Conference****-ről és a vidékről itt olvashatsz még többet!

Kedvenc játék üzlet: Játékvár

Nem tudom ki hogy van vele, de én játékokat interneten szeretek rendelni. Persze így sem kis feladat kiválasztani a legszuperebb intergalaktikus játékokat a gyerkőcöm és a keresztlányom számára, de legalább a különféle szűrők és a keresés segítségemre vannak (egy igazi boltban ezt sajnos nem lehet bevetni). Ebben a hónapban a Mikulásnak és a Jézuskának is be kell segítenem, ezért fontos a nagy választék és a megbízhatóság!

Jatekvar.com

Kedvenc egészség ajándék: Budapest gyógyfürdői

Amikor kimozdulnál a szürke hétköznapok fogságából, és csak a környéken van időd a felüdülésre, a főváros jobbnál-jobb gyógyfürdői közül bátran válogathatsz. A Gellért, Dandár, Paskál, Rudas, Széchenyi és Lukács fürdő földünk gazdag termálvizeivel várják a relaxálni és gyógyulni vágyókat. Mi most a Rudasban jártunk, ami méltán megérdemli az ötcsillagos minősítést.

Eszembe jutott, hogy ugyanezt az élményt drága szüleimmel is meg szeretném osztani, ezért karácsonyra gyógyfürdő bérleteket kapnak, így nemcsak élményt, de egészséget is tudok nyújtani a számukra.

budapestgyogyfurdoi.hu

Kedvenc parfüm: Chanel Chance

Emlékszem, amikor előszőr megéreztem ezt az illatot, hirtelen olyan érzésem támadt, mintha szerelembe esnék (persze azonnal a férjemmel kapcsoltam össze az érzést). Azóta sem tudtam jobb, hozzám közelebb álló illatot találni. Most, mikor elolvastam a parfüm leírását megértettem, hogy a parfümőr valószínűleg egy igazi csodát alkotott 2003-ban, mert tökéletesen közvetíti ezt az érést: „A Chance olyan mint egy tornádó - egy ajtó az ismeretlen kaland átéléséhez, mint az ajkak, amelyek a csókra vágynak.”

Itt vásárolhatod meg!

Kedvenc ruha üzlet: Háda

Aki annyira szeret ruhákat vásárolni, mint én, az megérti mekkora érzés több szatyor eszméletlen jó ruhával távozni az üzletből. A Hádában végre csillapítani tudom sürgető gardrób problémáimat, ahol minden esetben tudok találni olyan gyönyörű darabokat, amikkel újra jó érzés reggel az öltözködés.

Kedvenc csokoládé: Csokoládia

Mindig jó olyan vállalkozókkal találkozni, akik ilyen odaadással és szeretettel beszélnek a munkájukról, jelen esetben a csokiról. A Csokoládia kis műhelyében olyan csodák készülnek a mélybarna folyékony aranyból, amikre méltán lehetnek büszkék. Amikor az első meggyes-likőrös csokijukat kóstoltam, úgy éreztem végre, ez igazi csoki! Egy baj van, nem lehet leállni vele, és az alkohol tartalma sem elhanyagolandó :)