5 tökéletes ajándéktipp a legjobb barátnődnek

Nagy Niki
Írta: ,

Nem mindenkinek megy csípőből az ajándékozás, és így karácsony környékén sokan vagyunk, akik kétségbeesetten kutatunk ajándékötletek után a családnak, pasinak, barátnőknek. Ez a lista a barátnős problémáidat fogja megoldani: ha nincs ötleted, mit vegyél a BFF-nek, böngészd át ezeket, hátha megszáll az ihlet!

Annak, aki mindig úton van, érdemes olyan dolgot venni, amit hasznosíthat az utazásai során, vagy ami hozzátesz valamit az útjaihoz.

Ilyen lehet egy aranyos útlevéltok is, amiben összegyűjtheti a szükséges iratait, de vehetsz neki bőröndre szerelhető bilétát is, hogy ne tévessze szem elől soha a gurulósát.

Éjszakai utazásokra aranyos szemellenző, hosszabb repülőutakra pihe-puha nyakpárna is jöhet, bármi, ami egy kis luxust csempész az egyhelyben eltöltött órákba.

Egy olyan embernek, aki sokat edz, soha nem lehet elég: felsője, sportmelltartója, nadrágja, kesztyűje, téli felszerelése, nyári felszerelése, hajpántja, vizes palackja, étrend-kiegészítője stb.

Egyikkel sem tudsz mellélőni, csak ismerned kell a barátnődet, hogy milyen sportot űz, és miért van oda.

Egy úszónak mondjuk nem biztos, hogy jó ötlet futósapkát venni, de egy futónak sem névre szóló fürdőköpenyt – de érdemes arra is odafigyelni, hogy ha például egészséges étrend-kiegészítőket vásárolnál, milyen ételallergiája van a barátnődnek, vagy milyen ízeket szeret.

Egy kis odafigyelés, és máris megvan a tökéletes ajándék!

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!