Ajándékozz kultúrélményt karácsonyra! 4 ajándék inspiráció

Berényi Nóri
Írta: ,

A tízedik sál, nyakkendő, vagy rúzs helyett, idén inkább ajándékozz valami igazán emlékezetes élményt. Nem is akármilyet, ugyanis összegyűjtöttünk neked néhány igazán minőségi, kultúrajándék ötletet, amellyel nemcsak a karácsonyi ajádékozás alatt okozhatsz örömet, hanem szeretted új évét is emlékezetessé teheted.

Jegy a Szegedi Szabadtéri Játékok egyik előadására

Az új évben is tartalmas élményekkel várja vendégeit a Szegedi Szabadtéri Játékok színpada. Személyes kedvencem az A Notre-Dame-i Toronyőr.

Varázslatos párizsi forgatag fogadja a nézőket a „A Notre Dame-i toronyőr” előadásain. Egy igazán megható mese, melyben a csúf, púpos, ám csupaszív Quasimodo csak arra vágyik, hogy a Notre Dame tornyaiból a párizsi emberek színes forgatagába kerülhessen, legalább egy napra.

Megszökik fogvatartójától, Frollótól, de a tömegbe leérve végül mindenki kegyetlenül bánik vele. Kivéve a gyönyörű cigánylányt, Esmeraldát, akibe Quasimodo, Frollo és Phoebus is beleszeret. A bonyodalmakból csak a hős púpos képes megtalálni a kiutat.

Aktuális előadások: 2018. július 13., 14., 15.

Mi már biztosan ott leszünk.

Az egyik legnépszerűbb karácsonyi ajándék. Általa nemcsak élményt, de egy teljes világot, kultúrát, élettapasztalatot adhatsz át szerettednek.

Ha esti, éjjeli olvasó az illető, remek ötlet lehet számára az e-könyv – persze arra is ügyelj, hogy legyen hozzá megfelelő szerkezet, ami lejátssza.

Ha a pénztárcád megengedi, egy Kindle csodás eszköz lehet a digitális könyvek olvasására.

Látásproblémákkal küzdők számára is léteznek hangoskönyvek, sokszor varázslatos, ismert színészhangokkal aláfestve.

Fókuszban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra