A te ajándékod nem fog a sarokban porosodni karácsonykor!

Schuster Borka
Írta: ,

Mennyit kell zsúfolt bevásárlóközpontokban járnod, keresned, tapogatóznod, tudakolnod, míg olyan ajándékot találsz, ami legalább egy kis örömet okoz? Mit szólnál ahhoz, ha azt mondanánk, hogy mindezt elkerülheted, mégis olyan meglepetést adhatsz, aminek tényleg, igazán fog örülni a megajándékozott? Ezért jó dolog ajándékkártyát tenni a fa alá! (x)

Sokkal elegánsabb, mint pénzt adni

Vannak, akiknek tényleg nagyon nehéz olyan meglepetést adni, aminek őszintén tudnak örülni. Nem igazodsz ki az ízlésükön, vagy éppen olyasmiért rajonganak, amiről neked csak ködös fogalmaid vannak, de nem tudod, melyik termék számít jónak, és mi gagyinak, mi az, amire szükségük van, és mi az, amit nem használnának. Ilyenkor persze nagyon egyszerűnek tűnik az ajándékra szánt összeget egy borítékba csúsztatni, és átadni, hogy vegyen magának a másik azt, amit csak szeretne, de ha valami, hát akkor ez igazán nem passzol a karácsony szelleméhez. Persze, hogy a szabadon felhasználható összegnek mindenki örül, de a karácsonyfa alatt kicsomagolt pénztől mindig mindenki kínosan érzi magát. Egy ajándékkártya tökéletes, mégis elegáns megoldást jelent: senki nem jön tőle zavarba, de ha több helyen is beváltható, akkor szinte ugyanolyan szabadságot ad, mint a készpénz. Ráadásul a rideg bankókkal ellentétben azt az üzenetet küldi a megajándékozottnak: gondoltam rád, kerestem neked ajándékot, időt szántam a meglepetésedre, és fontos volt nekem, hogy biztosan örülj neki.

A te ajándékod nem fog a sarokban porosodni karácsonykor!

Szabadságot ad

Szeretjük a személyre szabott ajándékokat, de mindenki saját magát ismeri a legjobban, így saját maga tudja eldönteni, hogy minek is örülne. Az olyan ajándékkártyák, mint amilyen például az AJI is, számos lehetőséget kínálnak a megajándékozottnak, aki így saját maga választhatja ki, hogy milyen ruhának, sportbérletnek vagy szállodai foglalásnak örülne a legjobban. Az AJI kártyákra feltöltött összeget országszerte 250 helyen lehet beváltani, arra, amire a megajándékozott a legjobban szeretné. Így biztos, hogy valódi örömet szerzel vele!

A te ajándékod nem fog a sarokban porosodni karácsonykor!

Megelőzi az ünnepek utáni búskomorságot

Észrevetted már, hogy amikor véget érnek az ünnepek, és kicsit leül a hangulat, mindenkin milyen búskomorság vesz erőt? Nem is csoda, hiszen a nagy karácsonyi és újévi izgalmak után most még hosszú, szürke és hideg hónapok következnek. Ekkor fog viszont akcióba lépni a te ajándékkártyád, aminek persze biztosan karácsonykor is örülnek majd, de az ünnepek elmúltával, mikor el lehet kezdeni a beváltáson is gondolkodni, a te meglepetésed lesz az, ami életben tartja a karácsony szellemét. A csillagos bögrék és hópelyhes zoknik már rég elfeledetten pihennek egy szekrény mélyén, a te meglepetésed azonban most kezd teljes pompájában ragyogni, most lehet vele vásárolni indulni, nézelődni, keresgélni, így nem csak az ünnepet aranyozza be, de az azt követő időszakot is még szebbé és emlékezetesebbé teszi.

Bővebben: www.ajikartyak.hu