A tárgyakat megunjuk, az élmény örök! 5 feledhetetlen élmény ajándék karácsonyra

Schuster Borka
Írta: ,

A pamut zokni, a bögre és a nyakkendő biztosan nem, de még a legmodernebb technikai kütyü, vagy legdrágább divatholmi sem veheti fel a versenyt az igazi ajándékkal: azzal, ha élményt adsz valakinek. A Feldobox élményajándékkal ráadásul nem csak izgalmas programok közül válogathatsz, de a megajándékozott számára is nyitva hagyod a választás lehetőségét. (x)

Fürdő- és szaunavilág

A wellness mindig remek ajándék, mert néha mindenki érzi úgy, hogy szüksége van egy kis kikapcsolódásra. A Harmónia ajándékkártyával a megajándékozott 100 különböző programból választhatja ki azt, ami számára a leginkább pihentetőnek, hívogatónak hangzik. A Magnolia Day Spa belépő, kiegészítve a 20 perces arcmasszázzsal, vagy barackmag olajos talpmasszázzsal például igazi frissítő élmény, és ez csak egy a számos lehetőség közül! Tökéletes ajándék lehet az anyukádnak, ha úgy érzed, megérdemli, hogy végre egy kicsit magával is foglalkozzon, lazítson.

Kite oktatás

Az extrém sportok egyik legvagányabb változata, a kite biztosan megdobogtatja a szívét a vagány unokatesódnak, az egyetemista unokahúgnak, vagy akár egy sportos nagybácsinak is, de a Kaland ajándékkártyával egy kis kibúvót is hagysz nekik: aki igazán merész, bevállalhatja ezt a garantáltan felejthetetlen, adrenalinpörgető sportot, de van még 139 másik lehetőség, ami közül választhat: például kipróbálhatja magát a Kristály Torony kalandparkjában, vagy repülőgép vezetésben.

Romantikus lovaglás a vadonban

Lajosmizsén, távol a világ zajától, akár egy megszökős, romantikázós hétvégén is jól jön, ha zsebben van a Feldobox Energia kártyája, amit akár 1 órás páros lovaglásra beválthat. Természetrajongó barátaidnak, kirándulni, mozogni szerető rokonaidnak, vagy az ismerősi köröd gerlepárjának is tökéletes választás ez a kártya, amin természetesen további ígéretes programok is szerepelnek, ha a kártya birtokosa az ország más tájain váltaná be ajándékát.

Kultúra, masnival

Színházba járó, a művészet iránt érdeklődő és a szépre nyitott ismerőseidnek mi lehetne szebb ajándék annál, mintha kulturális programot teszel a fa alá? De hogyan lehet 200 színházi előadást, koncertet és kiállítást becsomagolni? A Feldobox Kultúra élményajándékával nagyon könnyedén, ráadásul amiatt sem kell izgulnod, hogy olyan előadást válassz, ami témájában és időpontjában is megfelel a megajándékozottnak, hiszen a lehetőségek színes tárházából ő maga választhatja ki a számára legérdekesebb programot. Kortárs művészet a Ludwig Múzeumban? Orgonakoncert a Szent István Bazilika lélegzetelállító akusztikájával, előadás az Erkel Színházban vagy látogatás a Gödöllői Királyi Kastélyban? Ezzel az ajándékkal bármelyik lehetséges!

Kulináris kirándulások a nagyvilágban

Vannak, akiknek a szívükhöz a hasukon keresztül vezet az út, és legyünk őszinték, ők nem csak férfiak lehetnek. Karácsonykor persze már mindenki pukkadásig ette magát, de a Világ Zamatai élményajándékot később is lehet kulináris kalandozásra váltani. Az ajándékutalvánnyal 30 étterem közül választhat, aki kapja. Az ajándékutalvánnyal  30 étterem közül választhat, aki kapja. Egy hangulatos ebéd vagy vacsora során a különféle nemzetek egyedi zamatait tálaló éttermek valamelyikének vendégszeretetét élvezheti. Az utalványon névérték nem szerepel: az ajándék egy 2 főre szóló meghívás egy 3 fogásos kulináris élményre, többek között olyan éttermekbe, mint a Pavilon de Paris, a Mongolian Barbecue, a Balalajka Orosz Bisztró vagy éppen a soproni Jégverem Fogadó.

Bővebben: www.feldobox.hu