6 DIY ajándék Télapóra, ha inkább karácsonyra spórolnál

Berényi Nóri
Írta: ,

Atya ég, belegondoltál, hogy hamarosan újra itt a karácsony? No, de előtte még érkezik a Mikulás, aki megkezdi az ünnepi hangulat megteremtését. Ilyenkor pedig mindenki örül, ha december 6-án, reggel talál valamit a csizmájában. Persze az igazi bónuszt mindenki karácsonyra tartogatja, már, ami az ajándékokat illeti, ezért most kedveskednénk neked néhány nagyon kedves és szívhez szóló ajándék ötlettel, amitől a szeretteid lelke garantáltan elolvad, te pedig tovább spórolhatsz karácsonyig.

Amiért szeretlek… Kép forrása: etsy.com

A saját készítésű ajándékoknak egyetlen hátrányuk, hogy ezek elkészítését bizony időben el kell kezdeni. De még pont időben vagy ahhoz, hogy egy ilyen üveget elkészíts valakinek. Nagyon szép és nagyon személyes.

Írd rá az üvegre, hogy X ok, amiért nagyon szeretlek, fókuszálva a másik jobbnál jobb tulajdonságaira, majd szögezd le vele, hogy minden nap csak egyet húzhat.

Hogy még személyesebbé tedd, felejtsd el a sablon szövegeket, például, hogy, mert „kedves vagy” és hasonlók, inkább szemezgess a közös élményekből és olyan dolgokból, amiket csak ti érthettek.

A legszebb poháralátét Kép forrása: somethingturquoise.com

Mennyivel jobb érzés, ha valami igazán személyes és szívhez szóló ajándékot kapunk vagy adunk, nem igaz?

És ez az ajándék sem egy nagy ördöngösség, csupán néhány befőttes üveg tetejére lesz szükséged, no meg pár szuper képre, hiszen ettől lesz személyre szabott az ajándék.

Garantáltan megédesíted a reggeli kávéját annak, akinek szánod.