5 ötletes ajándék a barátnőidnek, ha idén valami igazán különlegessel lepnéd meg őket

Berényi Nóri
Írta: ,

Általában azoknak a legnehezebb ajándékot választanunk, akik különösen közel állnak hozzánk, hiszen szeretnénk őket valami igazán különlegessel meglepni. Barátnő esetében egy szép táskával vagy egy-egy dekoratív kiegészítővel soha nem lőhetsz mellé, de idén hagyd a biztosat és rukkolj elő valami újjal! Meglátjuk, mit szól hozzá a barátnőd! :)

Egy felejthetetlen út Kép forrása: utrip.com

Manapság már fillérekért válthatsz repülőjegyet a környező országokba – gyakorlatilag nagyjából egy karkötő áráért már eljuthattok például Párizsba vagy Milánóba.

Az tény, hogy ki kell fogni a kedvezményeket, de ha szemfüles vagy, akkor biztos találsz olyat, ami a te pénztárcádnak is megfelel.

Nyilván ezen felül még ott a szállás és a költőpénz is, de mivel amúgy sem egyből utaztok, lesz időtök spórolni az útra. Hidd el, ez neki és neked is egy olyan élmény lesz, amit egyetlen egy tárgytól vagy ruhadarabtól sem kaptok meg.

Ha szeretnéd feldobni a mindennapjait, akkor készíts neki egy kalendáriumot a 2017-es évre, és minden egyes napra találj ki egy kihívást neki.

Ez lehet az is, hogy együtt elmentek egy spontán csajos estére, de akár olyan küldetést is kaphat, amit egyedül kell elvégeznie.

Ezzel a szuper személyiségfejlesztő ajándékkal akár a komfortzónájából is kirángathatod, persze úgy, hogy ezt ő ne vegye észre.