5 karácsonyi ajándék ötlet édesanyádnak

Zabolai Margit
Írta: ,

Mivel lehetne meghálálni anyunak mindent, amit érted tett? Legfeljebb csak próbálkozhatsz, de próbának azért az alábbi meglepetések finoman szólva sem rosszak! Hogy a pénz ne legyen akadály, és anyukád olyan kényeztető meglepetést kapjon, amilyet megérdemel, az egyik ajándékhoz még kedvezményre szóló kupont is szereztünk a bienitáknak!

Mennyei masszázs

Rohanás, stressz, sütés-főzés, munkahelyi feladatok: a te anyukád is egy igazi energiabomba, aki mindenki másra gondol saját maga előtt? Imádjuk érte, de nem kellene, hogy ilyen legyen, hiszen ő legalább úgy megérdemli a törődést, mint bárki más, sőt! Egy finom masszázs a családi karácsony levezénylése után biztosan jól fog esni neki, ezért érdemes előre befizetni egyre.

Ha attól tartasz, hogy sűrű teendői közepette sajnálja majd rászánni az időt, fizesd be páros masszázsra, és menjetek el együtt: te is élvezni fogod a kényeztetést, anyukád pedig még jobban örülni fog, hogy nem csak egy finom masszázst, de egy meghitt anya-lánya programot is kap.

Kényeztető házi wellness

A Lovely Christmas szett olyan, akár egy wellness élmény, amiért ki sem kell mozdulni a fürdőszobából, így anyukád bármikor elmerülhet a pihentető élményben. A kakaóvajas fürdőpraliné és a kókuszos testvaj mellett még egy növényi őssejtet tartalmazó prémium krém is található benne. Ezek közös jellemzője, hogy mesés illatuk mellett egytől egyig mélyen hidratálják és ápolják a bőrt, így képesek visszaadni az érettebb bőrnek is a bársonyos puhaságot, ami télen különösen nehéz feladat.

A kőolajszármazékoktól, parabéntól és allergénektől mentes termékek Dr.Schüssler-féle ásványi sót tartalmaznak, így a kényeztető élmény után anyukád még sokáig remekül érezheti magát a bőrében. Ráadásul a bien15 kuponkóddal november 30-ig most 15% kedvezményt kapsz a termékre!

Parfüm

Minden anyuka más és más, van, aki kifejezetten szeret a tükör előtt szöszmötölni a krémekkel és piperékkel, más inkább sportosan vág neki a napnak. Egy parfüm azonban olyan apró luxus a mindennapokban, ami egyetlen mozdulattal bearanyozhatja a reggeleket, és estig kitartó lendületet adhat.

Egy jó minőségű palack olyan kényeztetést jelent az anyukádnak, amivel minden nap jobban érezheti magát a bőrében, jobb kedvvel indulhat a napja. A finom illatról mindig eszébe jut majd, hogy kitől is kapta, így olyan lesz, mintha egy nagy puszit nyomnál az arcára azokon a reggeleken is, amikor esetleg nem vagy a közelében.

Fürdősó

Néha nincs is másra szüksége az embernek, mint egy kicsit elmerülni a fürdőkádban, és elfeledkezni minden gondról és bajról. Ha ehhez egy finom, illatos fürdősó is jár, akkor nem lesz nehéz letenni a mindennapi terheket.

Válassz olyan illatot, amiről úgy gondolod, a leginkább tetszeni fog anyukádnak: a levendula például nyugtat és ellazít, csökkenti az izomfájdalmakat, a rózsa jót tesz a bőrnek, a rozmaring pedig felpezsdít, és javítja a vérkeringést is.

Arcpakolások

Szinte minden drogériában kapni kis kiszerelésű, egy használatra elegendő arcpakolásokat, amelyek valóban jó minőségűek, és egy csipetnyi luxusérzést kölcsönöznek a bőrödnek. Nyugodtan szemezgess ezek közül, és állíts össze akár egy ajándékcsomagot is: rendezd csinos dobozba a krémeket, amik mellé akár egy csomag arctörlő kendőt is tehetsz, amivel majd le lehet törölni a fölösleges krémet, és esetleg egy arctonik és egy adag vattapamacs is kerülhet a krémezés előtti arctisztításhoz.

Így minden egyben lesz a tökéletes arcápoláshoz, és minden alkalommal, amikor anyukád kinyitja a neki összeállított dobozt, úgy érezheti magát, mintha egy wellness szalonban lenne.