5 igazi karácsonymentő ajándékötlet

Írta: ,

(x)

1. Adj feltölthető ajándékkártyát ajándékba!

Ezzel a megoldással tetszőleges pénzösszeget ajándékozhatsz. A legnagyobb választékban találod meg ismert márkák feltölthető ajándékkártyáit az AJI webshopjában (Decathlon, Líra, Butlers, Jysk, dm, Media Markt, Start Utazás, Kazar, Deichmann, Laptopszalon, stb.). Ezeket mind megrendelheted pár kattintással, otthonról, így nem kell még egy boltban sorban állnod a karácsonyi rohanásban.

További információ >>>

2. Univerzális ajándékkártya vidám dizájnnal

Ezzel az új típusú ajándékkártyával nem tévedhetsz. A megajándékozott maga dönti el, mire használja fel a kártyára feltöltött összeget! Sok izgalmas szolgáltatást és márkát talál majd a 300 elfogadóhely között: ruházati cikkek, könyvek, lakberendezés, gasztronómia, wellness, műszaki cikkek, szállodák, utazási irodák…   Mindenki talál kedvére valót! Az AJI valóban egy okos ajándék!


További információ >>>

3. Küldj e-kártyát e-mailben!

Az e-kártya a fenti ajándékkártya elektronikus változata, ami e-mailben elküldhető. Rendeléskor azt is eldöntheted, hogy neked küldjék, és te továbbítod a megajándékozottnak vagy közvetlenül neki küldjék, egy általad megfogalmazott üzenettel és előre meghatározott időpontban, például december 24-én, 21:00-kor. A megajándékozott pedig okostelefonon bemutatva levásárolhatja az üzletekben.


További információ >>>

4. Adj valódi élményt ajándékba!

A Feldobox csomagok olyan eredeti ajándékutalványok, mellyekkel felejthetetlen élményt adhatsz ajándékba. A 19 féle élménycsomag összesen több, mint 1300 különböző programot kínál szabadidő, wellness, gasztronómia és üdülés területén, és a megajándékozott maga választhat. Megvásárolhatod interneten, vagy a 230 viszonteladó egyikénél (Media Markt, Extreme Digital, Ibusz, Neckermann, Start Utazás, Tesco, Office Depot, Kreatív Hobby, stb.)


További információ >>>

5. Adj sportolást karácsonyra!

Újdonság a Decathlon áruházakban: a Feldobox élményajándékok különleges sport kiadása! 5 élménycsomag már 3.990 Ft-tól, 70 különböző sportág, és több mint 200 programlehetőség… Ha van Decathlon hűségkártyád, igen kedvező áron megkaphatod; nézd meg mi mindent: https://sportelmeny.decathlonajanlatok.hu/