5 hely, ahol szuper ajándékokat szerezhetsz be karácsonyra

bien.hu
Írta: ,
5 hely, ahol szuper ajándékokat szerezhetsz be karácsonyra

Kissé tanácstalanul állsz ajándék-ügyben az ünnepek előtt? Akkor ezt az 5 lelőhelyet érdemes célba venned, hiszen nem csak a sablonos ajándékok esélyét minimalizálod, de gyakorlatilag az egész családnak bevásárolhatsz egyetlen körút alatt!

Lehet, hogy a könyv elsőre nem tűnik személyes ajándéknak, de ha valakinek az érdeklődési köre alapján, esetleg egy korábban elejtett félmondata nyomán szerzel be egy hozzá passzoló vagy éppen vicces kötetet, biztosan örülni fog. 

A nagyobb könyvesboltokban óriási a választék, de ha nincs ötleted, egy bestseller regénnyel, albummal, recept- vagy útikönyvvel nem lőhetsz mellé. 

Emellett idén nagy slágernek számítanak a teljes kikapcsolódást ígérő felnőtt színezők is, amiket praktikusan már filcekkel összecsomagolva is megvásárolhatsz.

Gourmet boltok Kép forrása: icaijing.com

A szeretet és az evés között szoros a kapcsolat (mi sem mutatja ezt jobban, mint hogy az összes létező ünnepünket egy finomságoktól roskadozó asztal körül képzeljük el). 

Az ínycsiklandó különlegességek éppen ezért ajándéknak is zseniálisak, különösen, ha olyannak adod, aki amúgy is szívesen főz és próbál ki új ízeket, esetleg szeret egy-egy régi kedvenc édesség felett nosztalgiázni. 

A különböző gourmet boltok kínálatában találhatsz kézműves termékeket, különleges sajtokat, egyedi csokoládékat, teákat, mézeket, szószokat, szörpöket és még sok minden mást. 

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba