5 DIY ajándék ötlet a legjobb barátnődnek

5 DIY ajándék ötlet a legjobb barátnődnek

Címlap / Otthon / 5 DIY ajándék ötlet a legjobb barátnődnek

Ha már kezdesz kifogyni az ötletekből, hogy mit adj karácsonyra a legjobb barátnődnek, akkor érdemes elgondolkodnod egy kedves és jópofa saját készítésű ajándékon! Inspirációnak összegyűjtöttünk néhány ötletet, hátha te is kedvet kapsz valamelyikhez!

Emléküveg

Ehhez az ajándékhoz nem lesz másra szükséged, mint egy hatalmas befőttesüvegre és 365 darab színes papírra.

Ennél a verziónál háromféle színt használj a papírokból, amelyeknek mind külön jelentése van: az egyik szín a közös emlékeket, a másik idézeteket és dalszövegeket tartalmaz majd a kedvencei közül, a harmadik pedig arra szolgál, hogy néhány kedves vagy vicces okot írj rá, miért is ő a legjobb barátod. Ha minden cetlire írtál üzenetet, vegyesen töltsd bele őket az üvegbe és címkézd is fel az elkészült ajándékot egy szép használati utasítással.

Ezzel a meglepetéssel még akkor is mosolyt csalhatsz a legjobb barátnőd arcára, ha rossz napja van, és te nem vagy éppen mellette.

Legjobb barát bögre

Biztos nektek is van kedvenc legjobb barát párosotok valamelyik sorozatból: ha igen, remek ajándékot készíthettek, csupán két ugyanolyan bögrére lesz szükségetek, és porcelánfestékre.

Az általunk választott feliratok, amelyek a bögrékre kerülnek, a „te vagy a Monica-m” és a „te vagy a Rachel-öm”.

Ha megvan a saját párosod, fesd meg a bögréket, amelyeket akár apró színes mintákkal is dekorálhatsz.

Az egyik bögre a kettőből a tiéd lesz majd, de csomagold őket egybe, amikor odaadod az ajándékot.

Pedikűr-manikűr papucs

A kényelmes, pihe-puha papucsokat minden lány szereti, és ehhez az ajándékhoz egy ilyet kell majd beszerezned a legjobb barátnődnek.

A papucsot töltsd fel néhány szép árnyalattal a kedvenc körömlakkjaiból, egy körömápoló szettel, kéz- és lábkrémmel és némi csokival – máris elkészült a különleges pedikűr-manikűr szett!

A színes körmökért rajongó legjobb barátnőd tutira imádni fogja!

Spa az üvegben

A DIY üvegek tárháza kifogyhatatlan: a kényelemért és lustálkodásért rajongó legjobb barátnőd számára készítsd el karácsonyra ezt a spa-verziót.

Ehhez egy hatalmas üvegre lesz szükséged, amelybe tehetsz törölközőt, arcpakolást, krémeket, tusfürdőt, sampont, házi készítésű maszkokat vagy bőrradírt, egyszóval bármit, ami elengedhetetlen egy otthoni spa naphoz. Ha a szépségápolási holmikkal már jól megpakoltad az üveget, akkor még egy kis csokit se felejts el beletenni.

Extra tippként ajánljuk, hogy egy pendrive-ra töltsd fel a legjobb barátnőd kedvenc zenéit, és ezt is tedd az üvegbe, hogy legyen mit hallgatnia a lazulós napján.

Mozidoboz

Filmrajongó barátoknak zseniális ötlet egy mozidoboz készítése, amelybe a kedvenc – akár kimondottan csajos – filmjeitek kerülnek majd, így gyakorlatilag jó kis közös időtöltést adhatsz ajándékba a legjobb barátnődnek.

A dobozból természetesen nem maradhatnak el a különböző rágcsák, és akár még valamilyen filmes poharat vagy bögrét is készíthetsz, amiből a filmek alatt ihattok majd.

 

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!