3 rendhagyó ajándék ötlet a párodnak, ha valami különlegeset keresel

Zabolai Margit
Írta: ,

Különleges helyet foglal el a szívedben, de nem tudod, milyen különleges ajándékkal lephetnéd meg őt? Adunk néhány tippet, hogy ne csak a sablonajándékok között kelljen válogatnod, amikor a párodnak keresel meglepetést.

Tökéletes ajándék annak, akinek már megvan mindene!” – hirdeti a pénzért vásárolható nemesi címet Sealand hivatalos weboldala. A Nagy-Britannia partjaitól néhány kilométerre található mesterséges sziget egyébként egy valóban független ország, illetve az itt élő család ezt állítja, és mivel nemzetközi vizeken fekszik a területük, tulajdonképpen a dolgot cáfolni sem tudja senki. Igaz, hogy nem sok értelme van kikiáltani egy országot, ha azt egyetlen más ország sem ismeri el, de most nem Sealand mikroállamának jogossága a kérdés, hanem az, hogy hogy lesz ebből ajándék a pasidnak? Nagyon egyszerűen: a sealandgov.org-on ugyanis néhány kattintással te magad is nemesi címet vásárolhatsz, amit felárért maga az uralkodó, Michael herceg is saját kezűleg aláír. A névre szóló dokumentum napokon belül megérkezik a postán, és bár azon kívül, hogy ki lehet tenni a falra, nem sok haszna van, de ha a párod vevő a humoros ajándékokra, akkor valószínűleg ez is tetszeni fog neki, és jó sztori lesz a dologból. Arról nem beszélve, hogy te is elmondhatod, hogy egy lorddal randizgatsz. Ugye, hogy elég jól hangzik?

Barkácsbérlet

A te pasid is imád fúrni, faragni, és rögtön bevetésre kész, ha valamit meg kell szerelni otthon? Sokan álmodoznak egy saját kis műhelyről, ahol megvalósíthatják az elképzeléseiket, de nem mindenkinek van erre otthon megfelelő helye, ráadásul a szerszámgépek is elég drágák ahhoz, hogy valaki csak úgy, hobbiból beszerezze őket.

Szerencsére a városban már több barkácsállomás is működik, ahová bérletet is válthatsz a párodnak. Egy rövid kereséssel megtalálhatod azt, ami hozzátok a legközelebb van, és a bérletet egy csinos borítékban be is teheted a fa alá. Hobbibarkácsoló párod így nem csak a szenvedélyét élheti ki anélkül, hogy a lakásban koszolna, vagy a szomszédok agyára menne, de olyan gépekkel is dolgozhat, amilyenek otthon esetleg nincsenek, ráadásul a legtöbb ilyen barkácsműhelyben szükség esetén akár konzultálhat is a helyi szakikkal, ha néhány jó tippre lenne szüksége.