Vigyázat, előre kinyitogatni tilos! Rafinált adventi naptárak

Horváth Petra
Írta: ,
Vigyázat, előre kinyitogatni tilos! Rafinált adventi naptárak

Kép forrása: morningcreativity.com

Az Adventi naptárakat kisgyermekként is imádtuk. Te is kinyitogattad egész hónapra előre, aztán gondosan visszazártad, hogy ne tűnjön fel a szüleidnek? Most sincs ez másként, akár csokoládékat, akár üzeneteket, vagy mini-kozmetikumokat is rejtünk el bennük.

Hab lehet a tortán, ha teljesen személyre szabott, saját készítésű Adventi naptárt boncolgathatunk! Ráadásul a legegyszerűbb megoldásokhoz tényleg nincs szükség kézügyességre vagy hatalmas kiadásokra, viszont az az öröm, amit annak az arcán láthatunk, akit egy ilyen csodás meglepetéssel ajándékozunk meg, vagy amit érzünk, ha ilyet kapunk egy szerettünktől, na, az leírhatatlan!

Smink- és szépségápolási termék imádóknak Kép forrása: hu.pinterest.com

A boltban kapható változatok kissé személyre szabottabb és kedvezőbb árú verziója.

Ha nem vagyunk teljesen biztosak abban, az ajándékozott fél pontosan milyen termékeket vagy márkákat, esetleg árnyalatokat kedvel, érdemes mindenből termékminta vagy utazó méretet választani.

Ha pontosan tudjuk, mik azok, amiknek örülne az illető, beszerezhetjük a normál verziókat is belőle. Krémek, sminktermékek, tusfürdők, gyertyák, bőrápolás termékek, és még sorolhatnánk.

A jó hír az, hogy ezt a változatot nem csak nők számára készíthetjük el! A meglepetéseket csomagolhatjuk újságpapírba, WC papír gurigába, díszpapírba, mikulás zoknikba, és még sorolhatnánk.

A lényeg a személyre szabottság és az egyediség, hogy tudassuk az illetővel, mennyit jelent számunkra!

Édesszájúaknak Kép forrása: decoholic.org

A hagyományos megoldás, amit szintén személyre szabhatunk.

Mindenkinek vannak kedvenc édességei, akár csokoládéról, cukorkáról, kekszről, süteményről vagy más nyalánkságról legyen szó!

Érdemes persze olyasmiket összeválogatni, amik nem romlandók vagy olvadnak el a szoba melegében! Ezeket elrejthetjük apró kis tasakokba, papírzacskókba, dobozkákba.

Ha igazán kreatív megoldást szeretnénk, akár kis kihúzható fiókos vagy ablakos verziót is fabrikálhatunk, pár gyufásdoboz és kartonpapír segítségével!

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!