Újítanál idén? Egyedi és meghökkentő karácsonyfa díszítések

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Újítanál idén? Egyedi és meghökkentő karácsonyfa díszítések

Kép forrása: nkrivko/depositphotos.com

Az egyszerűségre esküszöm: nálunk legfeljebb két szín van egyszerre a karácsonyfán, de tavaly már csak fehér díszek kerültek a fenyőre. Ez persze nem jelenti azt, hogy néhány év múlva nem fog gyökeresen megváltozni a hozzáállásom, hiszen gyakorlatilag végtelen az izgalmas lehetőségek és inspirációk száma. Te is szívesen újítanál egy kicsit? Akkor próbáld ki ezeket a meghökkentő és feltűnő díszítési technikákat!

A szalagok mindig jól jönnek az ünnepek alatt, azonban nem csak az ajándékokat és koszorúkat dekorálhatjuk a segítségükkel: a karácsonyfa díszítése során is jó szolgálatot tesznek.

Jó ötlet méretes masnikat gyártani belőlük, és ezekkel kiegészíteni a díszeket, de ha ennél is egyedibb látványra tennél szert, akkor jóformán be is csomagolhatod a karácsonyfádat.

Végigvezetheted a szalagokat éppúgy, ahogy az égősorokat: fentről lefelé, csigavonalasan, vagy bármilyen más, egyedi formában is haladhatsz.

A túlzás a legtöbb esetben meghökkentővé teszi a látványt, ezért ha ezt a hatást szeretnéd elérni a karácsonyfád esetében, akkor nem éri meg visszafognod magadat.

Ehhez a megoldáshoz nagyon sok díszre lesz szükséged, továbbá egy tömött, formás műfenyőre – élőfán sosem tudod ugyanezt a zsúfolt látványt elérni.

A díszítés során ne sajnáld egymás hegyére-hátára halmozni a különféle gömböket, szalagokat és persze a gyöngysorokról, függőkről se feledkezz meg.

Itt valóban a mennyiség számít!

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba