Mosolyt csalnak az arcodra ezek a minimalista adventi naptárak - minden nap

Bodnár Alexa
Írta: ,
Mosolyt csalnak az arcodra ezek a minimalista adventi naptárak - minden nap

Sokaktól lehet hallani, hogy nem is a karácsonyt szeretik igazán, hanem az időszakot, amely megelőzi az ünnepeket. Az adventi hetek rajongói bizonyára az adventi naptárakat is szeretik, amelyek minden nap valamilyen apró meglepetést tartogatnak a számukra. Ha idén készítenél saját adventi naptárt, de nem érzed a kézügyességedet tökéletesnek, akkor se bánkódj, hiszen szuper minimalista naptárak is vannak, amelyek nem igényelnek bonyolult szaktudást. Ezek közül hoztunk most neked néhányat!

Csak néhány hozzávaló Kép forrása: frugalcouponliving.com

Egy táblafestékkel lefestett, bekeretezett falemez, egy kis spárga, csipeszek és 24 papírzacskó elegendő ahhoz, hogy szuper adventi naptárad lehessen.

Ehhez a spárgákat a keretre kell erősítened, majd a papírzacskókat egyesével rácsíptetned.

A táblára ezután krétával rajzold fel a számokat, esetleg írj fel egy kedves feliratot is. A zacskókba kedved szerint tölthetsz bármit, attól függően, kinek készítetted a naptárt.

Csipeszek Kép forrása: onegoodthingbyjillee.com

Szintén nagyon egyszerű trükk, ha csipeszekkel készítesz adventi naptárt, amelyet aztán a következő évben is bátran előszedhetsz.

Ehhez a 24 csipeszt érdemes karácsonyi színekre pingálnod, majd ezután rá kell ragasztanod egy falapra az összeset.

Ha megszáradtak, fesd a számokat is föléjük, és a naptár alapja tulajdonképpen kész is van. Az ajándékokat csavard majd be csomagolópapírba, és egy madzag segítségével csiptesd fel őket.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!