Még nincs késő! Kreatív adventi naptárak, amiket te is elkészíthetsz

Stumpf Bea
Írta: ,

Az adventi naptár nem csak gyerekeknek való, akár a pároddal is készíthettek egymásnak kedves kis csomagokat, hogy minden reggel várjon titeket valami meglepetés. Lássuk, milyen egyszerű, de annál látványosabb verziók közül válogathatsz! Még nem késő elkezdeni, és akár pár óra alatt elkészülhetsz vele!

Karácsonyfa utánzat Kép forrása: neafamily.com

Ha még nem akarod december elején felállítani a karácsonyfád, de már igazán karácsonyi hangulatban vagy, akkor akár az idei adventi naptárad is lehet az ünnepi dekorációd a lakásban.

Nincs más dolgod, mint faléceket egymásra illeszteni úgy, hogy felülről elindulva egyre szélesedjenek, majd madzag és csipeszek vagy kis akasztók segítségével kis csomagokkal feldíszíteni a kézzel készített karácsonyfádat.

A kis csomagokat számozd fel és rejts el benne kedves üzeneteket vagy ajándékokat, amikkel jól indulhat majd minden decemberi nap!

Adventi to-do naptár Kép forrása: buzzfeed.com

Ha kevésbé szokványos adventi naptárat szeretnél készíteni, ami nem csak mutatós, de egyben hasznos is, akkor ezt az ötletet imádni fogod.

Készíts egy táblát, amire kis borítékokat vagy színes cetliket ragasztasz, majd számozd be őket.

Így minden napra jut egy tennivaló, amit aznap kell elvégezned, ezért idén garantáltan nem fog kimenni semmi a fejedből.

Tipp: „Vedd meg a csomagolópapírokat”, „Szerezd be az idei karácsonyfadíszeket”, „Süsd meg a mézeskalácsokat”, „Készíts cipősdoboz ajándékot és jótékonykodj!”