Így csomagold be az ajándékokat csomagolópapír nélkül

Szendrey Adrienn
Írta: ,

Ismerős az érzés, ahogyan minden évben tanácstalanul állsz a boltban a csomagolópapírok fölött, és próbálod kitalálni, melyikből mennyit is kellene vásárolnod? Közben persze azon is morfondírozol, hogy maradt-e tavalyról néhány ív, és mivel tudnál idén újítani? Nos, ha szereted a DIY dolgokat és a kreatív megoldásokat, ezeket a tippeket imádni fogod, ráadásul szinte semmibe sem kerülnek!

Elő a régi ruhadarabokkal Kép forrása: klub-drug.ru

Egy kinőtt, kinyúlt pulóver tökéletes csomagolóanyaggá válhat, legyen szó könyvről, dísztárgyról, parfümről vagy bármilyen ajándékról.

Nem kell más hozzá, csak egy olló és egy szalag, zsinór vagy akár egy nem használt cipőfűző. Az ollóval vágd darabokra a pulóvert, és kösd össze a széleit. A csomót tekerd körbe az általad választott kötözővel, így el is készült a személyre szóló ajándék.

Ha jobban szereted a hagyományosabb megoldásokat, a kivágott anyagdarabbal burkold be alaposan a meglepetést, és rögzítsd a neked tetsző szalaggal! Nem szívesen vágnád szét egy pulóveredet sem? Keress egyet garázsvásárokon vagy használtruha boltokban!

Képnek álcázott ajándék Kép forrása: hongkiat.com

Egy-két pom-pom, egy ágacska, egy kis anyagdarab, némi zsinór, és már el is készült egy meseszép csomagolás, ami önálló ajándékként is megállja a helyét, hiszen olyan, akár egy vintage kép.

Az már csak a hab a tortán, hogy a gyönyörű csomagolás egy ajándékot is rejt!

Biztos lehetsz benne, hogy aki kapja, annak szinte kicsomagolni sem lesz szíve.