Így készíts gyorsan látványos masnit

Írta: ,

Ha már most csomagolod az ajándékokat, akkor nagyon rendes angyalka voltál az idén! Az alábbi inspirációk alapján azonban akkor is begyakorolhatod a tökéletes masnikat, ha idáig nem voltál éppen a csomagolás királynője.

A masnikban az a jó, hogy segítségükkel nem csak a szebbnél szebb ajándékaidat csomagolhatod be, hanem díszítheted velük a koszorúkat, a karácsonyfát, de egy-egy masnival akár saját kezűleg készített, ünnepi hajpántot is összedobhatsz.

Ennél a videónál egy fordítós-csavarós technikát tanulhatsz meg, és olyan masnit készíthetsz, aminek nem csak az oldala, hanem a közepe is csodásan ívelt. A kisfilm végén pedig megnézheted, hogyan áll össze egy végtelenül egyszerű, de nagyon látványos, masnis ajtókopogtató!

Nem jársz sikerrel, ha a levegőben próbálod megkötni a masnikat? Ne aggódj, ezzel sokan így vannak, ám ebben az esetben az előző inspiráció is kifoghatott rajtad. Az alábbi videóban azonban megfigyelheted, hogyan lehet az asztalon hajtogatva, anyaggal bevont drótok segítségével csodaszép, színes masnikat készíteni.

A tökéletes, méretes masnik elkészítésével már tisztában vagy, de ebben a videóban a csomagoláshoz is kapsz némi segítséget. Persze, az újabb, fantasztikusan egyszerű masnikötési technika sem maradhat el!

Ez a masnik legegyszerűbbike, de emiatt talán a legszebb is. Bármennyire is kétbalkezes vagy, egész biztosan el tudod készíteni. Főleg, hogy a videóban minden egyes mozdulatot alaposan megfigyelhetsz! Egy dologra érdemes figyelned: válassz nagyon szép, és inkább közepes átmérőjű szalagot, azzal tudsz bánni a legkönnyebben.

Végül pedig, ha egészen mini masnikat szeretnél magadnak gyártani, akkor érdemes kipróbálnod ezt a villás megoldást. Csupán fel-le kell csúsztatnod a szalagot a villán, és máris kész a tökéletesen szimmetrikus, aprócska masni!

Tipp: ha belejöttél, az ujjaidon is kipróbálhatod a technikát, így hasonlóan szabályos, de nagyobb masnikat kapsz majd.