6 Mikulás ajándék kreatív csomagolásban

Serestyén Sára
Írta: ,

Közeleg a Mikulás, amit már minden gyerkőc izgatottan vár. Lassan kikerülnek az ablakba a fényes csizmácskák is, hogy a Télapó teletömje finomabbnál finomabb nyalánkságokkal. Hogy még különlegesebbé tedd számukra az ünnepet, tedd az édességeket egyedi csomagolásba! Ehhez mutatunk neked pár igazán kreatív ötletet!

Mikuláspocak édességgel tömve Kép forrása: pinkcakeplate.com

Ajándékozz cukorkát másként – tömj meg egy műanyag, szétszedhető karácsonyfadíszt cukorkákkal, rajzolj hozzá övet, az akasztójára pedig tegyél egy szép masnit.

Legyél kreatív és használd fel a sokszínű cukrokat úgy, hogy mindegyik egy-egy karaktert ábrázol! Például a barnából lehet rénszarvas vagy a zöldből egy karácsonyi krampusz.

Az áttetsző gömböket kreatív hobbi boltban tudod megvásárolni és különféle méretekben is kapható.

Mesebeli édességek Kép forrása: lilluna.com

Nagyon vicces és egyben izgalmas is lehet, ha mesebeli lényeket és fogalmakat teszel valóságossá – és mivel nem karácsonyra, hanem mikulásra készülünk, ezért mondjuk elf puszi helyett lehet télanyó puszi vagy Rudolf orr cukorka a zacskóban.

Ilyen csomagra rakható sablont egy Microsoft Word-ben vagy Power Point-ban is megszerkeszthetsz, de ha jól rajzolsz, akkor te magad is megcsinálhatod a címkéket.