5 Instagram oldal, ahonnan inspirációt meríthetünk karácsonyra

Horváth Petra
Írta: ,

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én mindig irigykedve tekintek azokra, akik már december elején tökéletes karácsonyi hangulatba öltöztetik a lelküket, és ezzel együtt a környezetüket is! Nekem erre sosincs kellő kapacitásom, bár minden évben eltervezem, hogy idén más lesz, és ráhangolódom én is az ünnepekre időben.

Ahhoz, hogy ezt valamelyest megvalósíthassam a nagy rohanásban, kialakítottam azt a szokást, hogy minden nap karácsonyi inspirációs képeket nézek, összegyűjtöm azokat, amiket én is szeretnék megvalósítani, és bár nem mindegyik sikerül, idén eljutottam oda, hogy a hálószoba tökéletes ünnepi hangulatban díszelgett már december elején! Azért, hogy ti is jobban ráhangolódhassatok a karácsonyra, összegyűjtöttem pár Instagram oldalt, ahonnan rengeteg inspirációt gyűjthettek!

Az igazi karácsonyi paradicsom, ráadásul az év 365 napján! Erről az oldalról tényleg annyi inspirációt gyűjthetsz, amennyit csak elbírsz!

Hangulatfotók, DIY kreációk, dekorációk, ruhák, sütemények, és lényegében MINDEN, ami karácsony, az itt megtalálható.

Számomra az egyetlen hátránya, hogy rengeteg kép van, ami nem a felhasználó közvetlen tulajdona, viszont a legtöbbnél nincs feltüntetve a forrás, így, ha például egy DIY dolgot szeretnék megtalálni, akkor komolyabb nyomozásba kell fogjak.

Ha viszont csak a hangolódás céljából keresitek fel az oldalt, vagy, csak mert ti is annyira imádjátok a karácsonyt, mint én, akkor tökéletes oldal lesz számotokra is!

Ha ti is inkább a minimalista oldalát szeretitek megragadni a karácsonynak, és abszolút giccsmentesen kivitelezni az ünnepeket, akkor ez az oldal abszolút nektek szól! Kasia oldala telis-tele van minimalista inspirációkkal, legyen szó dekorációról, ételről, ruhákról vagy bármi másról!

Én speciel az év 365 napján követem, hiszen imádom a minimál dolgokat, még ha magam körül nem is mindig tudom őket megvalósítani!

Gyönyörű fotókat publikál napról-napra, és ráadásul van egy tünemény nyuszija és egy kutyusa is, akik szívesen pózolnak neki pár cuki fotó erejéig!