5 egyszerű és különleges csomagolási ötlet karácsonyra

Horváth Petra
Írta: ,

Ahogyan az öltözködésben, frizura- vagy körömdivatban, úgy a Karácsonyi ajándékcsomagolások terén is évről-évre változnak a trendek. Akik biztosra szeretnének menni, esetleg nincs idejük, vagy úgy érzik, nem rendelkeznek kellő türelemmel és kézügyeséggel ahhoz, hogy saját maguk csomagolják be az ajándékokat, azok általában a plázákban és bevásárlópontokban található profikra bízzák ezt a folyamatot. Azoknak azonban, akik mégis maguk szeretnék a meglepetéseket csodálatos díszítésbe öltöztetni, elhoztuk az idei év legmeghatározóbb trendjeit!

A teljesen minimalista Kép forrása: elsa.elle.se

Talán ez a legegyszerűbb és egyben legnagyszerűbb megoldás, hiszen egyáltalán nem kell sokat szöszmötölni a megvalósításával, mégis csodás végeredmények születhetnek belőle!

Ha valóban nem szeretnénk túl sokat pepecselni a csomagolással, nincs más teendőnk, mint fogni egy teljesen egyszínű csomagolópapírt, egy fekete vagy fehér szatén szalagot, egy letisztult kártyát, és egy fekete filcet.

A csomagolópapírt átkötjük a szalaggal, amire ráfűzzük a kártyát, és végül a filc segítségével apró kis mintákat rajzolunk a csomagra.

Egyszerű és nagyszerű!

A monokróm Kép forrása: jeban.com

A fekete, fehér és krepp színek már hosszú évek óta képzik a csomagolási trendek alapját.

Egyfelől, mert nagyon könnyen kombinálhatók, másfelől, mert önmagukban is tökéletesen megállják a helyüket!

Személyes kedvencem, és idén nagy divatnak örvend a fekete-fehér csíkos megoldás, amit egy gyönyörű szatén vagy selyem szalaggal átkövetve már el is készül a tökéletes végeredmény!

Még egyedibbé tehetjük a csomagot, ha a méretéhez képest nagy matricával díszítjük, amit kalligrafikus írással címzünk meg.

Esetleg egy kisebb terméssel is megbolondíthatjuk a végeredményt, de önmagában is csodálatos lesz!