Szerelem / Szex

5-ször eljutni a csúcsra egyetlen alkalommal? Mutatjuk a módszert, amivel neked is sikerülhet

Orgazmus

Segíts magadon…

A szexben igen fontos szerepet kapnak a kezek és a száj, tanítsd meg partnerednek, hogyan használja ezeket a számodra legelőnyösebben.

A többszörös orgazmus elérésének egyik követelménye, hogy ismerj több olyan „műveletet”, ami a saját testednek örömet okoz, amivel képes vagy elélvezni.

Minél több ilyen lehetőséget ismersz, annál nagyobb önbizalmad lesz és leküzdheted a kezdeti kételkedést.

Az első után figyelj a légzésedre

Az első orgazmus megélése után egy-két másodperccel tapasztalhatod meg az úgynevezett „utóégést”. Ha fejben már eldöntötted, hogy ez még nem az út vége és újabb rohamra indulsz, akkor figyelj a légzésedre.

Ezekben a másodpercekben sokan hajlamosak benntartani a levegőt vagy felszínesen lélegezni. Minél többet gyakorlod ebben a helyzetben a tudatosan irányított mély és rendszeres légzést, tested annál hamarabb visszatér a megfelelő izgalmi szintre.

Kin Anami szerint a második orgazmus képes leginkább áttörni az önkételkedés gátját, tehát ha egyszer már képes vagy a többszörös orgazmusra, akkor miért ne lennél rá képes máskor is?

Nincs különbség orgazmus és orgazmus között

A nők többsége élete során egyszer sem vagy csupán néhányszor éli át a hüvelyi orgazmust. Egyesek szerint ez szégyellni való fogyatékosság, mások szerint teljesen mindegy milyen, csak orgazmus legyen.

Érdemes az utóbbiak klubjába belépni, hiszen közülük kerül ki a legtöbb multiorgazmust megtapasztaló nő, ráadásul ők intenzívebb, több és boldogabb szexuális életet élnek, mint azok, akik a hüvelyi élvezetre koncentrálva hajlamosak kudarcként megélni testi reakcióikat.

A klitorisz, vagyis a csikló külső felszíne olyan gazdag idegvégződésekben, hogy bűn lenne kihagyni a játék akár egyetlen percéből is. Ha szex közben folyamatosan stimulálva van ez az érzékeny terület, akkor akár többször is a fellegekbe repíthet az érzés.

Tartsd a szemkontaktust!

A mélyebb, hüvelyi orgazmusok egy sokkal erősebb felszabadulás érzésről árulkodnak. A szemkontaktus szex közbeni folyamatos fenntartása az egyik legjobb eszköz ennek eléréséhez.

Ám tudnod kell, hogy ez ösztönösen azt az érzést fogja kelteni benned, hogy nyitottabbá, ezáltal sebezhetőbbé váltál.

Ha ezt az érzést el tudod engedni, akkor képessé válsz a földön túli boldogság megtapasztalására partnered ölelésében, akár minden együtt töltött éjszakán.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást

    Bien.hu

    FREE
    VIEW