Szórakozás / Otthon

5 osztálytárs típus, akik minden osztályban ott vannak – Te is emlékszel rájuk?

Osztály lenne-e nélkülük az osztály? Nem hisszük! Biztos, hogy ezek a karakterek a te tantermedben is ott ültek, és bár azóta digitális tábla lett a zöld festékes helyett, és eltűntek a Sailor Moon hercegnők a tolltartókról, ők biztos, hogy ma is ott vannak minden iskolapadban.

Az eminens

Minden tantárgyból tökéletesen teljesített, egyszerűen nem hibázott, és nem csak betéve tudta az összes beadandó dolgozat hatéridejét, de fejből, ABC-sorrendben mondta a névsort és biztos, hogy óra elején emlékeztette a tanárt, hogy mára felelést ígért.

Egy kicsit mindenki utálta, egy kicsit mindenki irigyelte, de az év végi dolgozatok előtt bárki hajlandó volt meghívni akármilyen házibuliba, ha cserébe a jegyzeteit is magával hozza.

Aki sosem tanult, mégis ötöst kapott

Ő volt a lehető leghangosabb a dolgozatírás előtti látványos agóniában, remegő ajkakkal ismételgette, hogy nem tanult semmit, és győzködött róla, hogy nem veszed eléggé komolyan, amikor azt mondja, hogy tényleg SEMMIT, tulajdonképpen el sem olvasta, ki sem nyitotta a könyvet, nincs is neki könyve és az előző évfolyamokra sem ő járt be, csak a testdublőre, igazából az iskolában is most van először.

Olvastad már?  Ezt árulja el a személyiségedről az, hogy milyen ékszert viselsz

Aztán mégis ötöst kapott, de legalábbis biztos, hogy 10 ponttal többet ért el az akármilyen teszten, mint te, és volt pofája azt mondani, hogy biztos, csak szerencséje volt.

A Srác, Akibe Minden Lány Szerelmes Volt

Talán még az érettségi bizonyítványát is erre a névre kapta, hiszen mindenki csak így ismerte őt. Jellemzően sok és – utólag visszagondolva – nevetségesen álló haja van, elég laza, de nem bunkó, és szemmel láthatóan semmi nem érdekli különösebben.

A lányok persze igen, de azt meg soha nem mutatná ki igazán, mert odalenne az imidzse.

Csak hagyja, hogy lógjanak rajta fürtökben, és néha a nagyszünetben vesz valakinek egy csokit a büfében, mert tetszik neki, hogy ettől elolvadnak körülötte a nők.

Sajnos fájdalmasan sokszor fordul elő vele, hogy a 20. osztálytalálkozón még mindig viccesen áll a már sokkal kevesebb haja, és továbbra sem tud semmi egyebet kínálni, mint hogy meghív egy szelet csokira a büfében. Arra viszont legalább bármikor.

A külön utakon járó

Ő volt az, aki valahogy sohasem illett a képbe.

Olvastad már?  Így számold ki egyszerűen az aszcendensed! Ez a táblázat segít megtalálni a rád jellemző második csillagjegyet

Nem volt igazi kívülálló, mert mindenki kedvelte, de az is mindig egyértelmű volt, hogy ő nem olyan, mint a többiek, és senkivel sem volt teljesen egy hullámhosszon.

Nem volt kitűnő tanuló, mert sohasem tanult, viszont elég okos és művelt volt ahhoz, hogy különösebb gondjai se legyenek soha a jegyeivel.

Egy jelenség, akiről mindenki tudja, hogy kicsoda, akire mindenki emlékszik, mégis úgy tűnik, igazán senki nem ismerte – és aki valószínű, hogy menő cégtulajdonosként állít majd be a sokadik osztálytalálkozóra.

A művész

Verseket ír, verseket olvas, és olyan zenét hallgat, amit lehetőleg senki más nem ismer, és aminek a szövegét lehet, hogy ő sem érti, de legalább rettentően fájdalmasnak érzi.

Szívesen hord bármit, amit a nagymamája gardróbjából tudott lenyúlni, és kínosan ügyel arra, hogy a folyosón végighaladva senkivel ne teremtsen szemkontaktust, mert akkor nem tudna ábrándos tekintettel a semmibe révedve közlekedni.