Életmód / Ezotéria

Ilyen nálad az őszi nagytakarítás – csillagjegyed szerint

Kos

Nem sokat teketóriázol, nagy lendülettel veted bele magadat a takarításba, de mivel nem volt terved, könnyen lehet, hogy néha magad ellen dolgozol. Például már felporszívóztál, mikor eszedbe jut, hogy le kellene törölni a morzsákat a konyhapultról, vagy a felmosóval beszorítod magadat egy sarokba, és ott kell megvárnod, míg megszárad a padló.

Bika

Szívós természeted most sem hagy cserben. Komoly energiákat mozgatsz meg, hogy csillogjon-villogjon a lakás, és nem okoz gondot az sem, hogy megemeld a kanapét, és alatta is kiporszívózz. Menthetetlen romantikusként azonban a szíved mélyén arra vágysz, hogy a család többi tagja is vegye ki a részét a munkából. Amikor ezt nem teszik meg, lehet, hogy bosszúból direkt rosszul párosítod össze néhány zoknijukat.

Ikrek

Igazi kettős személyiséged a takarítás közben is megmutatkozik. Hatalmas elánnal látsz neki a munkának, és eltökélted, hogy semmit nem hagysz ki, ezért lerámolsz mindent a padlásról, kipakolod a konyhaszekrényt és kirángatod a szekrényeket a ruhából. Csak amikor már minden a nappali közepén van, akkor jössz rá, hogy igazából semmi kedved ehhez az egészhez. Bőven elég lett volna, ha csak lehúzod az ágyneműt.

Rák

A Rákok mindig másokra gondolnak elsőként, és csak utána magukra, így a takarítást is a közös terekkel vagy a gyerekek szobájával kezded. Csak a nap végén, mikor már minden csillog és minden a helyén van, jössz rá, hogy a te téli ruháid még mindig a padláson vannak, és a te szobád az egyetlen, ahol még a port sem sikerült letörölni. Szerencsére kérhetsz menedékjogot a gyerekeknél, a makulátlanul tiszta szobájukban jól esik majd meginni velük egy csésze forró kakaót.

Oroszlán

Nagy lendülettel állsz neki a takarításnak, és biztos, hogy posztolsz is róla valami motiválót a közösségi médiára. 30 percet töltesz azzal, hogy a takarítós szerelésedet összeállítsd, mert mindenképpen kell benne egy szelfi az Instára. Végül bedobsz egy mosást, gyorsan felporszívózol és kiglancolsz egy sarkot, hogy legyen miről képet feltölteni.

Szűz

Igazi rendmániásként alig várod, hogy hozzáláss ehhez a naphoz, és már előre mindent elterveztél. A gond csak az, hogy nálad alapból úgy néz ki a lakás, mint másoknál a nagytakarítás után. Azért készítesz egy listát, amin szerepel a kilincsek megtisztításától kezdve a fogkefék kifőzéséig minden. A végén még arra is marad energiád, hogy a díszpárnák huzatát valami őszi színre cseréld a kanapén.

A többi csillagjegyhez tartozó leírást megtalálod a következő oldalon. Kattints ide a lapozáshoz >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Mérleg

A harmónia nálad kulcsfontosságú, ezért a takarításra szánt nap reggelét azzal töltöd, hogy a pakoláshoz megfelelő zenét keresel, aztán még főzöl magadnak egy teát, és csak utána állsz neki a rendrakásnak. Ha eljutsz a felmosásig, úgy érzed, ideje megjutalmazni magadat, úgyhogy gyorsan meg is gyújtasz egy sütőtök illatú gyertyát és ledőlsz a kanapéra egy jó könyvvel a kezedben.

Skorpió

Végiggondolod, hogy mit kellene megcsinálnod, de már a takarítás gondolata is halálra untat. Eldöntöd, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy az ember fugákat súroljon, és inkább rendezel egy frenetikus Halloween-bulit, hogy ha már rendetlenség van, legalább azt tudd mondani, hogy azért van, mert buli volt nálad.

Nyilas

A Nyilas nem éppen a házimunkák rabszolgája, viszont remekül ért hozzá, hogy másokat manipuláljon, így képes közösségi eseményt szervezni a nagytakarításból. Ha igazán ügyes vagy, a gyereke még meg is köszönik, hogy lemoshatták az ablakokat, és anyukád is örülni fog, hogy átjöhetett rendbe tenni a kamrát. Ha takarításról van szó, Tom Sawyer meg a kerítésfestés története lebeg a szemeid előtt.

Bak

A legtöbben örülnek, ha egy kis segítséget kapnak a takarításhoz, te azonban magányos farkas típus vagy, aki jobb szeret egymaga szembenézni az ellenséggel. Terved van, és úgy érzed, mindenki más csak hátráltatna benne. Elszántan látsz az akció megvalósításához, és nem félsz keresztülmenni a porszívóddal azon, aki az utadba áll. Jobb, ha mindenki felkapja a lábát a kanapén!

Vízöntő

Noha szereted a rendet és a rendszerezettséget, nálad az őszi nagytakarítás biztosan nem fog beleférni egyetlen napba, mert hajlamos vagy fennakadni a részleteken. Nem egyszerűen csak leporolod a könyvespolcot, de ábécé rendbe is rakod a könyveidet, sőt néhányba bele is olvasol. Nem csak kitakarítod a fürdőszobát, de ha már ott vagy, átválogatod a sminkjeidet, és néhányat ki is próbálsz. Lehet, hogy ne te vagy a leghatékonyabb takarító, de legalább programot csinálsz a rendrakásból is!

Halak

A Halak szinte szomjazza, hogy rend legyen körülötte, de a rend megtartásában nem túl jó, ahogyan a pakolás sem igazán megy neki, mert a gondolatai minduntalan elkalandoznak. Miközben megtakarítod az energiát hozó kristályaidat, azért jusson eszedbe, hogy a mosogatóban várakozó poharakra is szükséged lehet még a jövőben.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást