Életmód / Ezotéria

Ilyen nálad az őszi nagytakarítás – csillagjegyed szerint

Ilyen nálad az őszi nagytakarítás – csillagjegyed szerint

Mérleg

A harmónia nálad kulcsfontosságú, ezért a takarításra szánt nap reggelét azzal töltöd, hogy a pakoláshoz megfelelő zenét keresel, aztán még főzöl magadnak egy teát, és csak utána állsz neki a rendrakásnak. Ha eljutsz a felmosásig, úgy érzed, ideje megjutalmazni magadat, úgyhogy gyorsan meg is gyújtasz egy sütőtök illatú gyertyát és ledőlsz a kanapéra egy jó könyvvel a kezedben.

Skorpió

Végiggondolod, hogy mit kellene megcsinálnod, de már a takarítás gondolata is halálra untat. Eldöntöd, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy az ember fugákat súroljon, és inkább rendezel egy frenetikus Halloween-bulit, hogy ha már rendetlenség van, legalább azt tudd mondani, hogy azért van, mert buli volt nálad.

Nyilas

A Nyilas nem éppen a házimunkák rabszolgája, viszont remekül ért hozzá, hogy másokat manipuláljon, így képes közösségi eseményt szervezni a nagytakarításból. Ha igazán ügyes vagy, a gyereke még meg is köszönik, hogy lemoshatták az ablakokat, és anyukád is örülni fog, hogy átjöhetett rendbe tenni a kamrát. Ha takarításról van szó, Tom Sawyer meg a kerítésfestés története lebeg a szemeid előtt.

Bak

A legtöbben örülnek, ha egy kis segítséget kapnak a takarításhoz, te azonban magányos farkas típus vagy, aki jobb szeret egymaga szembenézni az ellenséggel. Terved van, és úgy érzed, mindenki más csak hátráltatna benne. Elszántan látsz az akció megvalósításához, és nem félsz keresztülmenni a porszívóddal azon, aki az utadba áll. Jobb, ha mindenki felkapja a lábát a kanapén!

Vízöntő

Noha szereted a rendet és a rendszerezettséget, nálad az őszi nagytakarítás biztosan nem fog beleférni egyetlen napba, mert hajlamos vagy fennakadni a részleteken. Nem egyszerűen csak leporolod a könyvespolcot, de ábécé rendbe is rakod a könyveidet, sőt néhányba bele is olvasol. Nem csak kitakarítod a fürdőszobát, de ha már ott vagy, átválogatod a sminkjeidet, és néhányat ki is próbálsz. Lehet, hogy ne te vagy a leghatékonyabb takarító, de legalább programot csinálsz a rendrakásból is!

Halak

A Halak szinte szomjazza, hogy rend legyen körülötte, de a rend megtartásában nem túl jó, ahogyan a pakolás sem igazán megy neki, mert a gondolatai minduntalan elkalandoznak. Miközben megtakarítod az energiát hozó kristályaidat, azért jusson eszedbe, hogy a mosogatóban várakozó poharakra is szükséged lehet még a jövőben.

1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást